S

Er
16 Kasım 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Meslek lisesi ve anadolu lisesi
Merhaba herkese. Ben 10. sınıfım meslek lisesinde bilişim bölümündeyim. Sınıfımız 30 kişi çoğu meslek lisesinde olduğu gibi burada da bazen kavgalar oluyor ama okulun disiplini olduğu için kavgalar sık sık olmuyor tabii. benim yakındığım durum sınıfta ve okulda çalışan insan evladı yok herkes dersi kaynatma ve kopyalarla bi şekilde sınıfı geçme peşinde ve zorbalık oluyor, herkes birbirine küfür ediyor, arkadaş ortamında öğretmenlere küfürler ediliyor ben bunu istemiyorum. Her neyse benim üniversite hayalim var Anadolu Meslek Programı(amp) de olduğum için seneye matematik ve fen derslerini görmeyeceğiz 12de de staj var. Puanımın yettiği yeni açılan bir anadolu lisesine nakil almayı planlıyorum. Sizce alayım mı? 9. sınıf notlarım iyiydi ve şuan ki notlarım da iyi. Acaba anadolu da zorlanır mıyım? Sınavlarında falan?
S
2 yıl
İOKBS Bursluluk sınavı
Şu an 10. sınıfta okuyorum. Bursluluk sınavına gireceğim ona hazırlanıyorum. Sınav eylülde olacak deniliyor ve kayıtlar nisanda. şu an 660 TL veriliyor ama ocakta bunun 700+ olacağını söylüyorlar. Sizce çalışıp kazansam buna değer mi? Yani 2 yıl her ay burs alacağım ve her ay 700-800 tl arası veya daha fazla almak için değer mi yani bu kadar çalışmaya değer mi?
S
2 yıl
AMP\u0027den ATP\u0027ye nakil
ben meslek lisesinde10. sınıf bilişim bölümündeyim ve ampdeyim yani anadolu meslek programı. derslerim iyi ve üniversite hayali kuruyorum ama amp de seneye fizik kimya biyoloji görmeyeceğiz matematik 2 saat olacak ve meslek dersleri ağırlıklı olacak. atpye geçmeyi planlıyorum boş kontenjan var lgs puanım, obp her neyle alıyorsalar puanım yetiyor. acaba bu mümkün mü? atp de seneye fizik 4, kimya 4 ders, matematik 6 ders. yani kısacası bölüm aynı,dal aynı, puan yetiyor, boş kontanjan var amp'den atp'ye geçebilir miyim? ve böyle bir şey yapmak mantıklı mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.