G

Onbaşı
13 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
40.000-45.000 arası sedan otomatik ne olabilir
1 haftadır araç bakıyorum 40.000 45.000 bandında sedan otomatik. Ford Focus, Honda civic, Renault Fluence, wv Jetta falan var ama çoğu ağır hasar kayıtli. Gerçi hepsinde ağır hasar kaydı sisirilmistir yaziyor. Bir tane bile araç gerçekten ağır hasar kayıtlıydı demiyor :) temiz araç bulmak zor gibi. Bu aralar içinden yada başka marka model ne olabilir? Tavsiyeniz nedir
G
9 yıl
Astra H arka silecek hortumu park sensörü beynini yaktı
Arkadaşlar merhaba. Forumu uzun süredir takipteyim fakat yeni yazabildim. 2012 1.3 astra cdti sahibiyim. Araç aldığımdan beri sürekli sorun çıkarıyor. İlk aldığımda kapılar kumandayla kapanmadı; serviste takılan xenon far yanmadı vs. Vs. En son araç bir anda bir çok yerden beyin arızası verdi. Önce elektirikçiye gösterdim çoğunu halletti fakat park sensörü ışığı sönmedi. Bende eskişehir yolundaki OPAN servisine götürdüm. Servis sadece arıza tespittem 100 tl aldı. Sorunun arka cam suyu hortumununun çıkmasımdan kaynaklandığını buradaki cam suyunun aracın park sensörü beynini yaktığını cam sensörü beyninin 900 tl olduğunu indirimle 800 tlye vereceklerini belirttiler. Bende kabul etmedim. En kötü park sensörü olmadan kullanacağımı söyledim. Yıldız sanayinden 240 tlye çıkma bir beyin aldım. Onu taktırdım. Yalnız beynin olduğu yerdeki cam suyu hortumunun çok dansik olduğunu gözümle gördüm. Zaten bir çok astrada b u hortum özelikle kışın donma yapıp ek yerinden sızma yapıp beyni yakıyormuş. Opel astrası olan arkadaşlar dikkatli olsun. Oradaki tüm beyni yakarsa 6000 7000 tl gibi bir zarar verir dediler. Astra aldık ama bir türlü arızasız süremedik.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.