K

Yüzbaşı
13 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
Asus ML239H IPS Monitör
Dün vatan kampanyasından bu monitörün siparişini verdim. Bildiğiniz gibi forumda karşılaştırılan 3-4 model var bunlarla ilgili.
Asus'un bu modelinin direkt konusu olmadığını görünce bu konuyu açmak istedim.
Kullanan veya diğer monitörlere göre artılarını eksilerini paylaşan arkadaşlar olursa, alıcı arkadaşlara daha iyi yol gösterebilir diye düşünüyorum.
Kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini bekliyoruz
K
13 yıl
İSTANBUL BULUŞMASI
Merhaba arkadaşlar,dün gece shbet bölümünde sohbeti geçen buluşmayı yapmak için başlık açmak istedim.
Biz İstanbul'da olan birkaç arkadaş olarak buluşalım dedik.Tabi bunun yanında farklı illerden olan arkadaşlar da bu başlık altından buluşmalarını ayarlayabilsinler.
Gelmek isteyen arkadaşlar hangi şehirde olduklarını ve hangi cihazlara sahip olduklarını da yazarlarsa,farklı cihazları merakeden arkadaşlar için güzel bir tecrübe olur,soru işaretleri kalkar diye düşündüm.
Buluşma günü ve yerini bu konu altında konuşarak belirleyebiliriz birlikte. Gelecek olan arkadaşları bekliyoruz
K
13 yıl
Yeni Fiio E6
Fiio E6 çıkmış arkadaşlar, değişik ve güzel bir alternatif olabilir.Henüz kullanıcı yorumu bulamadım.
Birkaç resim ve teknik detay ekliyorum;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Features:

Robust design handles high impedance and low sensitivity headphones
Easy to carry (lightweight) and use both indoors and outdoors
Built-in electronic volume control for ultra low noise
Multiple built-in EQ profiles

Specifications:

Output power: 150mW (16ohms loaded); 16mW (300ohms loaded)
Signal to noise ratio: >= 95dB (A weight)
Distortion: < 0.009% (10mW)
Frequency response: 10Hz - 100KHz
USB charger port and rechargerable li-ion battery
Dimensions (E6): 41 x 40.2 x 8mm
Dimensions (Packaging): 170 x 86 x 20mm
Net weight: 16g
Gross weight: 93g

*Included Accessories:

2 x 3.5mm interconnect cable (1 long, 1 short)
1 x USB cable
1 x Manual
K
13 yıl
Kafa Üstü için yardım..
Herkese merhabalar Bir süredir kullandığım Portapro ve daha sonra edinip yeni sattığım sr80i kulaklıktan sonra şuanda yeni bir kafa üstü kulaklığa ihtiyacım var.Yabancı ve yerli forumlarda bir sürü inceleme ve yorumları okudum fakat kafam allak bullak oldu ne alsam karar veremedim ve konu açmaya karar verdim..

Öncelikle Kulaklığı yurtdışından ebay,iheadphones..vb bir siteden getireceğim ve fiyatı 200-220 TL civarına kadar olacak en iyi fiyat/performansa sahip kulaklığa sahip olmak istiyorum.Ath-m50,hp700,hd25 sp2,hd25 1-2,DT770 gibi kulaklıklara baktım şimdiye kadar ve azönce dediğim gibi kafam çorba gibi oldu.

Kulaklıktan beklentilerim ses izolasyonu iyi olması,Bassları çok iyi olması fakat mid ve tizlerin önüne geçmemesi,yani tane tane almalıyım her ayrıntıyı..Davul çalmakla uğraşıyorum ve bir şarkıda özellikle davulun kick,zil, trampet, altolar, tomlarını birbirine karışmadan duymam çok önemli..Metal,rock,enstrümental müzikler dinliyorum..Kulaklıkta aradığım başka bir nokta ise sesi açtığımda ses dengesini kulaklığın yitirmemesi...Mesela sr80i kulaklığımda sesi yükselttiğim zaman sesler tizleşmeye ve birbirine karışmaya başlıyordu..Bunun kesinlikle olmamasını istiyorum.En basidinden portaproda ve akg k518de sese abandığımda seste bir noktaya kadar karışma bozulma olmuyordu...Bunun yanında kulaklığı amfiyle kullanacağım için,özellikle düşük ohmajlı kulaklık olmasına gerek yok,anlattığım özelliklere sahip tüm kulaklık tavsiyelerinize açığım.Kulaklığı kullanacağım sistem Iriver clix2+Soundmagic A10 kulaklık amfisi.

Tavsiyelerinizi esirgemeyeceğinizi umuyorum ve tavsiyelerinizle doğru kulaklığa ulaşacağıma inanıyorum, şimdiden teşekkürler
K
13 yıl
www.koolaudiophiles.com ?
Arkadaşlar bu sitede güzel ürünler var ve üye olurken Türkiye seçeneği de var fakat gönderim yapıyor mu bilmiyorum.Koss ProDJ100 kulaklığı ararken gördüm bu siteyi..Hiçbir yerde bulamıyorum,bulduklarım daTürkiyeye gönderim yapmıyorç..Bu siteden haberi olan ya da alışveriş yapmış olan var mı?
K
13 yıl
Portapro\u0027dan Sonra Hangi Kulaklık?
Herkese merhabalar,yaklaşık 1.5 yıldır Koss Portapro kullanıyorum ve artık daha üst bir modele geçmek istiyorum. Rock,Metal,Dubstep ve elektronik müzikler dinliyorum..Tizlerin keskinliği ve Bassların güzel ve dağılmaması önemli.Bu konuda yurtdışı 100$ civarı tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstediğim kulaklık yine aynı tarz kafa üstü çok büyük olmayan modeller.Ayrıca kulaklığı kullandığım sistem Clix2 mp3 çalar ve Fiio e5 kulaklık amfisi..

Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
K
14 yıl
PHENOM X3 VE OCZ REAPER 1066 OVERCLOCK YARDIM
Arkadaşlar merhabalar;
İnternette baya araştırmama rağmen net olarak sonuç alamadığım overclock problemim var.BU konuda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Amd Phenom x3 8650 işlemciye,
Gigabyte MA78GM-UD2H anakarta,
OCZ Reaper 1066 mhz 2x2 4gb ramlere sahibim

Biosta Ramleri 5.33 çarpanına ayarlı zamanlama olarak da 5-5-5-15 te.Voltajını da 2.1v olarak ayarladım daha yukarı çıkamıyorum ,biosta daha yüksek değerle çıkmıyor,işlemci çarpanı 11.5 ta voltajını da 1.325 olarak ayarladım buraya kadar herşey normal,fakat işlemcinin default 200mhz olan fsb hızını 220 civarına getiriyorum RAmlerin hızı cpu:fsp oranıyla birlikte 1152 mhz civarına geliyor.(normalde bu ramleri 1190 mhz civarında kullanabilen var 5-5-5-15 zamanlamayla)biosta kaydediyorum ve çıkıyorum bilgisyar yeniden başlıyor fakat açılışta ramler 800 mhz hıza düşüyor,biosa giriyorum 5.33 çarpanını verdiğim ramler 4.00 çarpanına kendi kendine geri dönüyor.
Bu durumu bir türlü düzeltemedim arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teekkür ediyorum..
K
14 yıl
İriver clix2 koss porta proda kulaklık amfisi gerekli mi?
Arkadaşlar iriver clix2 ve koss portapro sahibiyim..ses bakımından hiç bi sıkıntım yok fakat kulaklık amfisi alsam bana faydası yada zararı olur mu sizce?Kulaklık amfisi olarak fiio 5 düşünüyorum.
Ayrıca iriver clix2 ile koss portaproda kulaklık amfisi kullanan biri var mı?
K
16 yıl
nw-e105 format error ve memory error
arakdaslar mp3üm bozuldu firmware aradım bulamadım lütfen yardım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.