X

Onbaşı
10 Temmuz 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
3 ay
Iphone 6 Logoda Kalıyor
Cihaz logoda kalıyor. Itunes’tan yazılım atmaya çalıştım ama sürekli farklı hatalar veriyor. Farklı programlara baktım ama onlarda ücretli. Yardımcı olursanız sevinirim.
X
3 ay
Reeder A8i Q2 Tablet Sıfırlama Sonrası Google Hesabına Girmiyor
Tableti sıfırladım. E-mail ve şifresini girmeme rağmen "Bir şeyler ters gitti.Lütfen başka bir hesapla oturum açmayı deneyin veya 24 saat sonra tekrar deneyin" diye bir hata alıyorum. Uzunca bir süredir de sorun var. İnternette araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
X
4 ay
TCL TV Sinyal Yok Sorunu
TCL 32S65A tvde sinyal yok hatası alıyorum. Aynı yere başka tv taktığımda sinyal alabiliyorum yayın da geliyor. Problemi bir türlü anlayamadım. Merkezi uydu sistemi kullanıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
X
5 ay
Şarjlı Vidalama Batarya Değişimi
Şarjlı vidalamanın pilleri şarj tutmadığı için değiştirmek istedim. İçerisinde NiCd 4 tane 1.2 v toplamda 4.8V 600mah piller vardı. Yerine 1.2 v AAA toplamda 4.8 v 700mah NiMh pil takmak istiyorum. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Pil şarj devresi veya bms kullanmam gerekir mi? Tavsiye ve önerilere açığım.
X
7 ay
DELL N5110 HDD to SSD
DELL N5110 notebook'umun hdd'sini söküp yerine elimde olan SK hynix ( P/N : HFS128G32TND - N210A BE) taktım ancak cihazı açamadım. Sebebini anlayamadım. Bunun yerine başka bir ssd mi almam gerekir? Alacağım ssd'de dikkat etmem gereken özellikler nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim :)
X
8 ay
Typhoon Linux Username Password Sorunu
Sanalımda Typhoon Linux kurdum ancak username ve password istiyor. İnternette gördüğüm çoğu şeyi denedim ama yine de açamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı?
X
8 ay
Ram Upgrade
Asus K541UJ i5-7200u 2.5GHz DDR4 8GB RAM 1333Mhz 1.2V Notebook'um için Ram Upgrade yapmak istiyorum. Ram seçerken nelere dikkat etmem gerekiyor ? Tavsiye verebileceğiniz bir ram var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.