F

Er
28 Haziran 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 ay
Mühendislik İngilizce Okumak
Geçen sene hazırlık okudum.Bölüm derslerinin kitap notlarını vs incelediğimde anlamada zorluk çektim.Bir de mühendislik dersleri için ne önerirsiniz anlamada sorun çekersem Türkçesini önden anlayıp sonradan İngilizce olarak çalışsam vakit kaybı mı olur özellikle moleküler biyoloji dersi var terimlere alışamadım Çok ciddi bir çalışma mı gerekiyor? Özellikle sınavlar lisedeki gibi anlatılanlara benzer mi ne soruluyor?
F
2 yıl
**Tercih Sonuç **
Arkadaşlar tercihleri yaptıktan sonra bir uygulama keşfettim iluno denen bir uygulama uygulamayı kullananlar arasından tercih ettiğiniz bölümün kaçıncı sırada yerleşeceğinizi söylüyor başta tc sınav belgesi kodu falan istedi güvenemedim ama şimdi tercihler de bitti bir şey yapabilirler mi daha sonrası için ne kadar güvenli geçen seneleri kullanan oldu mu yeni bir şey mi çözemedim şimdi tercihlere kadar uyuyamıyacam aklıma her şey geliyor
F
2 yıl
Sıralama tahmin
Tyt
Türkce 24D 7Y
Sos 15D 3Y
Mat 25D
Fen 16D 3Y

Ayt
Mat 27D 2Y
Fiz 7D 3Y
Kimya 9D 2Y
Biyo 7D 6Y

Sayısal 60-70k gelir diye düşünüyorum sizce nasıl olur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.