E

Er
12 Haziran 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
MEZUN SENESİNDE YOL HARİTASI
Arkadaşlar mezuna kalacağım netleşti sizce nasıl yol haritası izlenmeli tyt ayt dengesi nasıl olmalı birlikte mi götürmeli sırayla mı falan mezuna kalmış abiler ablalar el atsın lütfen nasıl çalıştılar
E
2 yıl
MEZUNA KALMIŞ ABİLERİM ABLALARIM TOPLANIN ACİL!!!
Arkadaşlar merhabalar ben sayısal bir 12.sınıf öğrencisiyim.Sınava 1 yaklaşık bir hafta kaldı ve ben mezuna kalmayı kafamda netleştirdim.Sizlere bu hususta bazı sorularım olacaktı bilen mezuna kalmış kişiler(mümkünse iyi bir sonuç elde edenler)abilerim ablalarım olursa çok sevinirim.Netlerim şu şekilde tyt kısmı:türkçe 30 matematik 15 fen 10 sosyal 10 ayt kısmı :matematik 12 biyoloji 9 fizik 1 kimya 2 şeklinde.
1.soru:Mezunken 1 temmuzda başlamayı planlıyorum günde 3 4 saat ile eğer tarih ve saat yönünde sıkıntı varsa sizce bu nasıl olmalı?
2.soru:Tyt ayt dengesi nasıl olmalı mesela ilk tyt ile başlanıp sonra ayt mi geçilmeli yoksa tyt ayt birlikte mi götürülmeli?
3.soru:soru bankası çözümü örnek veriyorum matematikte 3 kaynak çözeceğim sizce 3 ü aynı anda mı sırayla mı bitmeli?
4.soru:Mezun senemde nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım edin
5.soru :Kesinlikle yap veya yapma dediğiniz şeyler nelerdir?
6.soru:Aylara göre ders çalışma saatleri nasıl olmalı nasıl arttırılmalı
Evet şimdilik sorularım bu kadar lütfen yardım edin ekstra şeyler ekleyin çok ihtiyacım var.Son olarak mezun senemde derece yapmak istiyorum 10 20 k gibi hedefler lütfen bu yolda neler yapmam gerektiğini birisi açıklasın.Çünkü ailemle büyük kavga ettik babam işe bile verebilir.
İnstagram:@ensarbilgic mümkünse abilerim ablalarım buradan açıklayın konuşalım yardım gerek
Edit:arkadaşlar mezun senesinde ne yapacağım konusunda çok korkuyorum derece yapmak istiyorum ama çok kaygılıyım ne yapmam gerektiğini bilmediğim için lütfen yardım edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.