M

Er
27 Nisan 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Ayt fizik kaynak
12.sınıfım 11'deyken 345 alıp 11 konularını oradan çözmüştüm şimdi 11'in tekrarı adına 3d kullandım ve 11 kısmını çözdüm (elektrik manyetizma hariç) ama çok oturmamış gibi hissediyorum bir kaynak daha almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Aklımda yayın denizi ve bilgi sarmal var
M
2 yıl
Tyt türkçe sıkıntısı
Denemelerde genelde 25-30 arası geliyor. Paragraf olarak yargı yayınlarının çıkmış soruları var kpss'den çözmeye başladım ve haftada 2 türkçe denemesi yapıyorum. Evde yaptığım denemeler +30 gelirken normal kurumsal denemede yapamıyorum. Sadece 3d sınavında 33 gelmişti onun haricinde hep 25'lerde.
Ne yapabilirm nasıl halledebilirim?
M
2 yıl
Açık lise
Ben açığa geçmek istiyorum, okul + dershane olmuyor çalışacak zamanım kalmıyor. Açık lise için birkaç sorum var bilenler lütfen bana pm atabilir mi ?
M
2 yıl
Ayt biyoloji kaynak önerisi
Soru başlıkta
M
2 yıl
Bu yıl yine 12 ler için devamsızlık affı gelir mi???
?
M
2 yıl
2023 için dc grubu var mı?
Var mı?
M
2 yıl
Apotemi tyt mat fasikülleri
Ben 345 ve orijinal tyt mat soru bankalarını çözdüm ama hocalarım 12de de bir tane çözmen gerekiyor diyorlar bende kararsızım. Apotemi fasiküllerini öneriyor musunuz? Çözen var mı? Yoksa 3d tyt mat alıp onu mu çözeyim?
M
2 yıl
ayt matematik karekök mü 3d mi
2023 sınavına hazırlanıyorum ayt mat için karekök mü 3d mi alıyım?
M
2 yıl
tyt acil matematik soru bankası mı 3d
İkisi arasında kararsızım eğer çözdüyseniz hangisi daha iyi?
M
2 yıl
açıköğretim meselesi
Seneye 12yim ve 2.dönem açığa geçersem yine açıköğretim sonavlarına girmek zorunda mıyım yoksa direkt mi mezun olurum? 9 10 ve 11 ortalamalarım yüksek yani kredi puanım yüksek olmaz mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.