K

Er
04 Nisan 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 ay
ALES sayısal puanı ilgili üniversitelere girmek için yeterli midir?
Merhabalar, alese hiç hazirlanmadan girdiğim için 70-75 puan civarı bir şey almayı bekliyorum ve bu eğer ilgili alanda projelerle ve ufak çaplı bağımsız makalelere ispatlanan bilgi birikimi/yetenek durumlari varsa Koç, Sabancı tarzı üniversitelerde bilgisayar mühendisliği yapay zeka alanı yüksek lisansı için kabul edilme ihtimali var mıdır yoksa ikinci kez ALES'e girmek gerekir mi? (Not: gemini ai ALES için puan limiti yok dedi ancak o da puan değerlendirmesinde etken olduğu için sormak istedim. Ayriyeten ilgili alanda iyi bir kurumsal şirketin verecegi referans bu konuda etkili olabilir mi?
K
6 ay
Alerji Oldum Ve Kedimi Odama Sokamam, Onu Bu Yeni Duruma Nasıl Alıştırırım?
Bugün kedi ve toz alerjisine sahip olduğumu öğrendim ve o yüzden normalde çok sık vakit geçirdiğim kedimi odama alamam ve bu duruma epey üzüldü. Her gördüğümde sevmem için yatıyor, sürekli kapıma gelip miyavlıyor ve annemler alınca yine kapıma geliyor. Onu bu yeni duruma nasıl alıştırırız? Resmen psikolojisi bozuluyor gibi ve onu böyle görünce çok üzülüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.