H

Yüzbaşı
20 Aralık 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Cevap: Hp 1010 laserjet printer kurulum sorunu.w7 görmüyor
quote:

Orijinalden alıntı: emyoluyuz

Arkadaşlar Kesin Çözüm
Hp Laserjet 1010 u Windows 7 işletim sisteminize kurmak için driver aramanıza gerek yoktur. Başlattan Aygıtlar ve Yazıcılar > Yazıcı Ekle > Yerel Yazıcı > Dot 4 > Hp Listesinden HP Laserjet 1010 seç eğer yoksa listede windows Update butonuna bas sonra tekrar kontrol et ve seç , Artık çalışacaktır.

Ben HP 1200 laserjet için kullandım. Aynen bu şekilde kolaylıkla çözülüyor. Teşekkürler
H
11 yıl
Falke kombilerdeki 7 yıl garanti tam garanti mi ?
Baymak'ın alt markası Falke de garanti süreleri 7 yıl olarak söyleniyor. Aynı malzemeyi kullandığı söylenen , muadil modellerde, diğer markalarında mesela Lambert, Dolcevita gibi 2 yıl garanti veriyor. Bu garanti 2 yıldan sonra daha az şeyi falan mı kapsıyor acaba Falke'de ?
H
11 yıl
70 m2 yüksek giriş yalıtımlı yeni daire için kombi önerisi
merhaba 70 m2 lik 2+1 yüksek giriş doğu batı cepheli ve yalıtımlı bir daire aldım. Haziran ayında teslim edilecek. benim bu daire için yoğuşmalı bir kombi almam yanlış mı olur ? Kombi marka ve model önerilerinizi rica ediyorum. Bir de ben kombiyi internetten alsam bina yeni olmasına rağmen proje çizdirmem gerekiyor mu ? Bu arada bursada oturuyorum
H
12 yıl
Önlisans bilgisayar \u0026 açıköğretim işletme mezunuyum, önlisans tan sınava girebiliyor muyum ?
Merhaba önlisans bilgisayar prog mezunuyum. Bunun ardından 4 sene aöf işletme bitirdim. yeni yasayla bitirdiğin en yüksek eğitim kademesinden sınava girmen gerekiyor. bu durumda ben bilgisayar teknikerliği için kpss ye giremiyor muyum ?
H
12 yıl
LPG kiti bu hafta takıldı ve marş basmada zorlanıyor
Merhaba. LPG kiti takılalı 1 hafta oldu. Önceden marşı ilk basışımda ve hiç gaza dokunmadan araç çalışırdı. Şimdi ise gaza bassam bile zorlanıyor gıy gıy ötüyor, bir süre sonra baya bir düşük devirden alarak çalışıyor. Araç Honda civic 2000 model 16i es. kit ise atiker safe. Yardımlarınızı bekliyorum.
H
14 yıl
Nikon Coolpix L20 hep titriyor
Merhaba, makinem foto çekiminde hep titriyor ve fotolar silik çıkıyo. bikaç arkadaşa daha makineyi çekmesi için verdim. aynı şeyden şikayet ettiler. fotoların büyük bi kısmı titremeden dolayı kayık. neden olabilir ?
H
14 yıl
Asus Geforce 6600 256 MB yerine hangi kart ?
Merhaba arkadaşlar; Asus Geforce 6600 256 MB PCI Express 128 Bit DDR ekran kartı kullanıyordum, ama kısa bi zaman önce arızalandı. Bu kart yerine yenisini alıcam. ama hangisi uyumludur bilmiyorum.http://www.sanalreyonum.com/urun/zotac-8400gs-512mb-pci-ex-geforce-ddr2_680412.aspx?CatID=27432&ref=akakce&v=1.56.4 bu kart anakartımla uyum sağlar mı ? veya önerebileceğiniz hangi kartı kullanmalıyım ?
H
15 yıl
Renault Broadway arıyorum
Merhaba Bursa da elinde temiz lpg li Renault Broadway i olan var mı arkadaşlar ? Spring ya da fairway istemiyorum.
H
21 yıl
çift monitör muhabbeti.
merhaba! biz bilgisayarımızda desen yapıyoruz. 21 inch monitörümüz var. desen yaparken müşteriler desinatörün yanına geliyor. biz buna şöyle bi çözüm düşündük. bizim 21" arkasaına müşteriye bakacak bir monitör daha koyalım. müşteri oturduğu yerden yapılan deseni görsün. ama desinatör istemediği zaman müşteri monitürünü kapatabilmeli ya da kendi yaptığı şeyi göstermeden bir sunu gösterebilmeli. matrox kartlar varmış galiba bunun içinç. ne yapmalıyım. hangi ekran kartını almalıyım. yada ne yapmalıyım. karıştı biraz galiba. :Uzi:
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.