A

Çavuş
08 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
362011 Gün Cezalı
356654 gün 7 s. 38 dk.
Gönderiler Hakkında
A
15 yıl
Hayır Çarşısı
Forum üyelerinin genelini öğrenciler, anne-babaları ayrı insanların çocukları, hali vakti yerinde insanlar vs. gibi her kesimden insanlar mevcut diye gözlemledim. Bu benim diğer üyeliğim 2 tane kullanıyorum biri banlanırsa diğerinden devam ediyorum Neyse esas konuya gelelim. Malum dünya hayatı kısa. Ülkemizde durumu iyi olmayan aileler var, alım güçleri olmayan öğrenci kardeşlerimiz var ve burda birçok öğrenci kardeşlerimiz üye. Evde giymediğimiz kıyafet, ayakkabı, elektrik ve elektronik ürünleri, ev tekstili gibi ürünleri yani ihtiyacımız olmayan evin bir köşesinde duran ihtiyaç malzemelerini gerçekten ihtiyaç sahibi ( bunu nasıl bilebiliriz bilmiyorum fikirlerinizi sunarsanız sevinirim ) insanları tespit ederek kargo bedelide bize dahil olmak şeklinde Allah rızası için bir Donanım Haber Hayır Çarşısı şeklinde bir vakıf veya yardımlaşma kurumu şeklinde yürütmek sizce nasıl bir iştir/destekleyenleriniz olur mu ?

Not: İşleyiş şekli hakkında biraz bilgi vermek gerekirse. Tüm forumlar/İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket bölümüne veya Konu Dışı / Off Topic bölümde Hayır Çarşısı isminde özel bir bölüm açılarak, elindeki fazla ihtiyaç ürününü yeni bir konu açarak resimler ile tanıtıp ihtiyaç sahibi insanın kişiye ister özel mesaj yoluyla durumu anlatması dilerse mesaj yazarak bu şekilde hayrını gerçekleştirmesi mümkün DİYORUM ! Sizlerin fikri ne olur bu konuda tartışmak lazım.

Yöneticilerede bu konuda iş düşüyor. Konuya dahil olur fikir ve kendilerine düşen bölüm açma hizmetinde yardımcı olup olamicaklarını beyan ederlerse sevinirim. Evet beyler söz sizde.
A
15 yıl
Kırmasada esnetiyor - Subwoofer Epey bi\u0027 Güçlü
A
15 yıl
Mason Ayini ( Ne Günlere Kaldık Allah\u0027ım )
Aslı var mıdır bilinmez ama Allah ıslah etsin demekten başka birşey diyemiyorum. Adamların fantezilerine bakınya işleri güçleri yokmudur bunların. Nasıl bir davadır arkadaş bu ?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=151075668401&ref=mf
A
15 yıl
Askerlik Yoklaması
Daha adının bile ne manaya geldiğini bilmediğim bu olayı gerçekleştirmeye gidiyorum şimdi 90 doğumlular 31 ekime kadar yoklamalarını yaptırsınlar. Yaptırmayanlar kaçak durumuna düşüyormuş. Yakalandığın takdirde postalıyorlar sanırım.

Gerekli evraklar:

2 adet vesikalık fotoğraf
Nüfus cüzdanı
Öğrenci belgesi
Verem ile alakalı belge falan dediler ama belgesiz gidiyoz ne olacak görecez.

Not: Don indir olayı gerçek mi en çok merak ettiğim husus bu yaşayıp görecez

Hadi kalın sağcıkla...
A
15 yıl
ANKARA\u0027DA YAŞAYANLAR LÜTFEN BAKAR MISINIZ ? ** KAYIP BİR GENÇ ARANIYOR **
'' HERKES ALLAH AŞKINA ELİNDEN GELDİĞİ KADAR BANA YARDIMCI OLSUN..ÇOK SEVDİĞİM DEĞERLİ ARKADAŞIM ÖZER ŞAHİN TEĞMENLİK SINAVI İÇİN GİTTİĞİ ANKARADAN DAHA DÖNMEDİ AKİBETİNİ MERAK EDİYORUM EN SON ALDIĞIM DUYUMA GÖRE ERGENEKON ZANLISI OLARAK HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞ ALLAH İÇİN GÖRENLERİN BENİ ARAMASI RİCA OLUNUR...ALLAH ÖZER KARDEŞİMİ KORUSUN:(( ''

Beyler, bayanlar bu çocuk benim yıllar önce eski mahalleden futbol oynadığım gariban bir çocuktu. Az önce facebookta arkadaşın yazdığı bu yazıları görünce şok oldum. Ankara'da gören, bilen, tanıyan varsa en yakın karakola bildirmesi rica olunur. Ailesi çok perişanmış. Yazan çocuğun msni kapalı olay hakkında pek bilgim yok. Öğrendikçe bildiririm sizlere. Adana'da yaşıyor ve adı ÖZER ŞAHİN bayağıdır görmüyorum ama boyu 1.75 - 1. 85 ortalarında resimlerde belli olduğu gibi zayıf uzun boylu bir çocuk. Allah yardımcısı olsun...

Buda resimleri... ( Sağdaki yeşil t-shirtlü)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Olayın ciddiyetine inanmayan arkadaşlar için...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
15 yıl
SAHİBİNE FAYDA SAĞLAMAYAN BENQ P50 SATILIK :D
A
15 yıl
İlginç Haberler ( DİKKAT: +16, Cinsellik, Şiddet İçerir, Kota Dostu Konu)
A
15 yıl
İddaa\u0027cılar...
Beyler biraz paraya sıkışığım bana c.tesi,pazar varsa maç birde pazartesi günü için sağlam güvendiğiniz maçlar yazarmısınız. Banko diye bişey yok ama bankoya yakın olsun Alır gözüyle baktığınız maçlar. 50 lira basacam ayrı ayrı kupon olur, 10 lira süpriz diğeri misli olur heç farketmez. Size zahmet bekliyorum...
A
15 yıl
TTNET\u0027E RAKİP Mİ GELDİ ? ADSL2+
Evet beyler yanlış duymadık onun adı '' DOPİNG ''

Doping Nedir ?

Doping ADSL bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, kullanıcılarına hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sunuyor.

Doping, ADSL2+ teknolojisinin gücünü kendine ait ve yepyeni ağ yapısından alıyor. ADSL 2+ teknolojisiyle donatılmış Doping ADSL hizmeti interneti bugüne dek hiç olmadığı kadar hızlandırıyor. Doping ADSL kullanıcılarını dar bant genişlikleri yerine uçsuz bucaksız bir evrene davet ediyor ve gerçek genişbant internet erişimiyle tanıştırıyor.

Doping ADSL, kullanıcılarına sunduğu Doping’li Kurulum Teknolojisi sayesinde modem kurulumunu uzaktan erişim ile birkaç dakika içinde gerçekleştiriyor. Bu işlem sırasında kullanıcıların modemlerin kablolarını takması yeterli oluyor, geri kalan tüm işlem ve tanımlamalar Doping ADSL’in üstün teknolojisi aracılığıyla uzaktan ve yalnızca birkaç dakika içinde tamamlanıyor.

Herkes için %100 genişbant internet erişimi, Doping ADSL ile gerçek oluyor.



< Resime gitmek için tıklayın >

AYRINTILAR: www.doping.com.tr
A
15 yıl
Donanım Haber\u0027in Değeri !!!
Birçok ön plana çıkmış ulasal ve avrupa sitelerinin değerlerini hep araştırmışımdır. Bilmiyorum meraktanmıdır yoksa hobi tarzı bişeymidir tartışılır. Şimdi merak ettiğim hususlar ise şu:

1 - Donanım Haber Kimdir, Bir Markanın yan kuruluşu tarzı bir sistemmidir ?
2 - Bugun Donanim Haber.com Domain+Hosting ve Devren satılsa sizce değeri ne kadardır ?

yorum ve bilgilerinizi bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.