G

Er
11 Şubat 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
G
9 ay
Mikail hoca AYT/Kaynak/Apotemi
Ödf2,3,4 tamamen bitireceğim.
Ama özellikle 3 ve 4'e yoğunlaşacağım.
Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum ve günde 6 saat gerekirse+1/2 ödf,'ye ayıracağım. Hedefim ilk 700. Planım sonrasında 345,karekök,3d çözmekti. Ama herkes apotemi kesin çözülmeli vs diyor(vakit kalır mı bilmiyorum). Sizce mikail plustan sonra 35+ sabitlemek için nasıl bir yol izlenmeli başta kaynak sayısı ve yayınları olmak üzere öğrenme, tekrar tavsiyelerinize açığım,tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
G
2 yıl
KÖKLÜ SAYILAR
< Resime gitmek için tıklayın >
Merhaba bu tarz sorularda pay kısmındaki 2√27 ve 2√3 ifadelerinin nasıl oluştuğunu açıklayabilir misiniz?
G
2 yıl
MATEMATİK SORU DEFTERİ
Merhaba arkadaşlar matematikte ve geometride sizce boş kalan, yanlış sorular için defter tutulmalı mı tutulacaksa hangi sorular olmalı ve tekrar sistemi vs hakkında bilgi verir misin? Hedefim 30 üstü net yapmak tyt ve aytde.
G
2 yıl
KAREKÖK SIFIR GEOMETRİ VS 345
Merhaba geometride daha önce sadece geometrinin ilacından üçgenleri çözdüm. Kenan karadan konuyu dinleyip ardından çözmek için soru bankası arıyorum. Karekök sıfırın seviyesini bilmiyorum. Ve koçum 345 istedi. Fakat birkaç derece öğrencisi karekök sıfır+ bilgi sarmalla fulleneceğini söylüyor. Yardımcı olursanız sevinirim:)
G
2 yıl
Yks hakkında öneri (Ayt)
Hedefim 3 ayda 11. Sınıf kimya, fizik, matematik konularını bitirmek. Kimyada gazlara geçeceğim. Fizikte Newton kanunları kısmındayım soru çözümü vs kaldı. Matematikte trigonometrik fonksiyonlardayım.

KULLANACAĞIM KAYNAKLAR

Bs kimya, orbital kimya
Bs matematik, acil mat fasikülleri ( Eis daf'da var ama zamanım kalmayacak gibi)
Çap fizik fasikülleri

Konuları ilk defa öğreniyorum. İnternetten kendim çalışıyorum ve gerekirse 12 saat çalışırım. Sizce nasıl yürütmeliyim ve yetişir mi? Lütfen tavsiye ve deneyimlerinizi paylaşın benimle...
G
2 yıl
MF\u0027de koçluk ve tavsiyeler
Merhaba sayısal alanda derece yapmış koçluk yapan veya yapmayı düşünen veya da sohbet edip yol gösterebilecek kişiler yazarsa sevinirim. Ayrıca koçluk hizmeti alan memnun kalan kişilerin de tavsiyelerini bekliyorum:)
G
2 yıl
MONSTER BİLGİSAYAR SORUNU
Merhaba arkadaşlar birkaç aydır abimin monster marka masaüstü bilgisayarını kullanıyorum. Fakat bilgisayar sürekli hata veriyor daha doğrusu bazen açarken ekrande DP yazısı çıkıyor genelde bu yazıdan sonra bilgisayardaki yani ana sayfa uygulamaları gidiyor. Görev çubuğunda uygulama varsa da açılmıyor ayarlar yani Windows kısmı açılıyor fakat o kısımda ayarlara giremiyorum mesela. Bilgisayara çok hakim değilim fakat yardıma ihtiyacım var. Ders çalışamıyorum aylardır lütfen bilgisi olan yazsın:) ( Ekran geliyor fakat uygulamalar gelmiyor. Ayrıca elektrik gidince kendi kapanınca da aynı sorun oluyor. 2 3 güne bir yaşadığım bir şey yani çözümü olan varsa hala ihtiyacım var) SORUN ÇÖZÜLDÜ İHTİYACI VE OLAN OLABİLİR DİYE YAZIYORUM. SİZİN AYNI ŞEKİLDE HATA VERMEDEN ÖNCE PC AÇILIRKEN MONİTÖRDE DP YAZISI ÇIKIYORSA DP ADLI KABLOYU ÇEKMEYİ DENEYİN!
G
2 yıl
Mikail hoca hakkında
Mikail hoca tyt ve ayt setini almayı düşünüyorum. Yanında hangi kaynakları kullandınız? Kullananlar ve 30 üstü net yapanlar yazarsa çok sevinirim. Hedefim 30 üzeri net yapmak.
G
2 yıl
Yks ayt matematik
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.