| arkadaşlar yazdığım gibi psu elektriği aldığı sürece birer saniye aralıklarlarla sisteme güç geliyor ve kesiliyor. bu olay anakart dahi başlamadan oluyor. aklıma gelen ilk şey güç düğmesinde temassızlık olabiliceğiydi ama yaklaşık bir haftadır bilgisayarı her açışımda tarih ve saat ayarım bozulmuş oluyordu. herhangi bir bağlantısı olabilirmi bilmiyorum ( bios yada anakart problemi gibi? ). saat tarih problemime herhangi bi yazılımın yol açmadığınından eminim. |

0
. Anakarttan başlama sesi geliyor o kadar. Monitöre sinyal gelmiyor, sistemde başlamıyor. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
) şaka bir yana saçımın uzunluğunu bu civarda tutuyorum. resimdeki gibi saçımı havada tutacak kaliteli ürünlere ihtiyacım var. özellikle aşırı mat olması çok önemli. saç rengimi ve parlaklığını değiştirmemesi lazım. saçın doğallığını kaybetmemesi lazım. rüzgar estiğinde biraz bozulacak kazık gibi durmayacak. tekrar düzeltmesi kolay olmalı. bir diğer dikkat ettiğim şey ise saça zarar vermemesi ve dökülmeye yol açmaması. 1 sene önce yurtdışından aldığım bir ürün vardı. markasını hatırlamasamda sakız benzeri bir üründe. fındık büyüklüğünde kullandığımda gün boyu işimi görüyordu. saçım bozulduğunda nemli el ile tekrar şekil verilebiliyordu. çok memnun kalmıştım ancak burda bulamadım. aradığım ürünler konusunda belki bir fikir verir. jöle, wax, dax, fax, fox... gibi ürünleri kullandım memnun kalmadım onları eleyebiliriz.