G

Er
24 Ocak 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
Lol diğer sezon hangi rank başlayacağım?
Sorum başlıkta belirttiğim gibi sezon başladığında ilk maçımı attığımda hangi ranktan başlatır (sorum ilk 10 maç sonunda başladığım rank ne olacak değil ilk maçımda başlayacağım rank nedir?) Sorum bu.
G
2 yıl
Lol sezonu gold 4 bitirirsem diğer sezon hangi rank balşarım?
Sorum başlıkta belirttiğim gibi sezon başladığında ilk maçımı attığımda hangi ranktan başlatır (sorum ilk 10 maç sonunda başladığım rank ne olacak değil ilk maçımda başlayacağım rank nedir?) Sorum bu.
G
2 yıl
Polislikte bir şehirde kalıcı olmak
Polisler ilk atamada İstanbula atanırsa burada kalıcı olabilme ihtimali var mı? Yoksa eninde sonunda tayin mi olurlar?
G
2 yıl
Mahallenkn bakır kablosuna zarar geldi
Mahallede inşaat var hatta hemen evimin yanında,bakır kabloya zarar vermişler ve bu yüzden internetim gitti tahminen ne zaman gelir internetim daha önce başına gelenler bilgilendirebilir mi?
G
2 yıl
Mahallenin internet kabloları zarar gördü.
Evimin yan tarafinda insaat var inşaatta kablolara zarar vermişler geldiler kabloları yenilediler internetimiz geldi ama sonra tekrar gitti arada bir geliyor 1 saat sonra tekrar gidiyor arada bir diyorum ama yaklaşık 10 saatta bir neyse aradık turk telekomu geliceklerini soylediler ama gelmediler arza kaydi olusturduk ne zaman hallolur bu problem yardimci olabilecek varmı?
G
3 yıl
Port Rezaleti
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben 2 yıldır millenicom internet sağlayıcısı kullanıyorum yeni bir eve taşınma durumu oldu ve bu yüzden hat nakil işlemi için başvurumu yaptım ancak boş port yok sorunu ile karşılaştım 1 ay içinde gelmezsek 1 ay sonunda internetimi ücretsiz iptal edebileceğimi söylediler ve tahmin ediceğiniz gibi 1 ay içinde hiçbir ses seda çıkmadı ve iptal ettirdim Türk telekoma geçmek için başvuru yaptım ama onlarda bağlayacak gibi durmuyor bu olay daha önce başına gelenler yardımcı olabilir mi nasıl bir yol izlediniz ev halkı olarak kafayı yemek üzereyiz.
G
3 yıl
Boş port yok!
Herkese iyi forumlar

Sorunum şu;

16 gün önce yeni evime taşındım bu yüzden yeni bir port için başvuru yapmam gerekiyordu ve yaptım ama tam 16 gündür boş port olmasını bekliyorum her aradığımda aynı şeyleri söylüyorlar ne yapabilirim Türk Telekom müdürlüğüne gittim millenicom internet kullanıyorum ve taahhüt bitmesi gerektiğini söylediler taahhüt 8 Şubat 2022 de bitecek bittikten sonra hemen bağlayabilir eklerini söylediler ne yapmam gerek bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.