Y

Er
13 Aralık 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
5 ay
Rx 590 İçin Dönüştürücü Kablo Önerisi
Merhaba. High Power 500 watt güç kaynağımın iki tane 6 pin GPU güç çıkışı var. RX 590 bir tane 8 ve bir tane 6 pin giriş istiyor. Araştırdım biraz ve RX 590 tek 8 PIN'i takınca sorunsuz çalışıyor diye gördüm. Sizce tek dönüştürücü ile iki tane 6 PIN'i 8 pine mi dönüştürerek kullanmalıyım yoksa 6 pinden 8 pine dönüştürücü ve güç kaynağımda kalan diğer 6 PIN'i de takıp mı kullanmalıyım? Biraz baktım ve bu dönüştürücülerin eridiğini gördüm. Hem kullanım konusunda hem de ürün tavsiyesi konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Önereceğiniz kaliteli ve fiyat performans ürünlerini bekliyorum
Y
5 ay
Steam Oyunu Güncellemek Yerine Tekrar İndiriyor
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde PUBG oyununa 9 GB civarı bir güncelleme geldi. İndirme 250 MB civarındayken durdurdum ve Steam'i kapattım. Daha sonra tekrar Steam'i açıp güncellemeye devam etmek istedim fakat oyun komple kendini silmiş ve 34 GB indirme yapmaya başladı. Evimde sabit internet olmadığı için telefondan internete bağlayıp güncelliyorum fakat 34 GB boyutu telefondan veremem, internetsiz kalırım. Arkadaşımın bilgisayarından PUBG'nin dosya konumuna gidip 34 GB olan oyun dosyasını alıp kendi bilgisayarımda oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştırıyorum fakat Steam'i açtığımda benim kopyaladığım klasörü silip yeniden oyunu en baştan indirmeye başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Y
geçen yıl
RAM Miktarının Oyun Performansına Etkisi
Merhaba. 2x4 = 8 GB RAM olan sistemime 2x4 ekleme yaptım ve şu an 4x4GB toplam 16 GB olarak kullanıyorum fakat oyun performansım düştü. 2x4 iken League of Legends'i ortalama 100 FPS oynarken 4x4 de ortalama 70 oldu ve yer yer 50 FPS'lere düştü. Sonradan eklediğim RAM'leri çıkartıp 2x4 olarak oyun daha yüksek FPS veriyor. Sonradan aldığım RAM'ler ile mevcut olanlar birebir aynı ve AIDA 64 programından baktığımda herhangi bir uyumsuzluk olmadan Dual channel olarak 4x4 çalışıyorlar. Sizce sorun nerede? Bu arada RAM'lerin hepsini test ettim herhangi bir hata yoktur. Şimdiden teşekkür ederim.
Sistemim:
Anakart: ASUS P7H57D-V EVO
Ekran kartı: ASUS AREZ RX 560
İşlemci: Xeon X3440 @3.60GHz
RAM: 2x4GB DDR3 G.Skill Ares 1600MHz + 2x4GB DDR3 G.Skill Ripjaws 1600MHz toplam 4x4 = 16 GB
Y
2 yıl
DELL N5010 İntel HD Graphic Görünmüyor
Merhaba. Dell 5010 laptop açılışta 8 defa bip sesi veriyor ve siyah ekranda kalıp açılmıyor. İnternetten baktığımda grafik kartı arızası olduğunu öğrendim. Daha önce başka bir laptopta başıma geldiği için çözüm olarak eski cihazımda uyguladığım yöntemi denemek istedim. Cihazın fan çıkışını kapatıp iyice ısınmasını ve ısıdan dolayı kendini kapatmasını sağladım. Daha sonra cihaz açıldı masaüstüne ulaştım. Aygıt Yöneticisi'nden harici ekran kartını devre dışı bırakıp onboard ekran kartıyla kullanıma uygun hale getirmek istedim fakat aygıt yöneticisinde sadece AMD olan harici kart görünüyor, Intel HD olan dahili kart görünmüyor. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Nasıl dahili kartı görebilirim?
Y
2 yıl
Asus P7H57D-V EVO Anakarta Xeon X3440 Takınca Siyah Ekranda Kalıyor
Merhaba. ASUS P7H57D-V EVO anakartıma Xeon X3440 işlemci taktım. Her şey çalışıyor fakat ekran siyahta kalıyor. RAM'ler, PSU vs hepsi sorunsuz çalışıyor fakat siyah ekran kalıyor. CPU LED ışığı kırmızı yanıyor. Anakart daha önce i3 1. nesil işlemciyle çalışıyordu. Xeon çalışması için BIOS modlamak gerekiyor mu ya da bu anakarta X3440 işlemciyi nasıl çalıştırabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.