X

Onbaşı
06 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
14 yıl
4 adet 4 mevsim lastik icin tavsiyeler-kampanyalar
Arkadaslar, selamlar

1999 model vw golf aracima 4 adet yeni lastik almayi planliyorum, en son kullandigim fulda dan memnun kaldim, ve tekrar fulda ecocontrol modelini almayi dusunuyorum. ebatlari 175 75 14 du sanirim. bu ebattlardan baska ebat kullanabilirmiyim aracimda?
sizlerin ayni fiyat kategorisinde olucak tavsiyelerinizi duymak isterim. Bu arada kampanyalardan haberi olan varsa, lutfen paylasirlarsa sevinirim.
lastix.com a baktim, en son arac koltuk koruma kiti veriyorlarmis, sanirim bitmis kampanyalari,
lastiknet.com da da fiyatlar uygundu.
tesekkurler
X
17 yıl
ankara ford Özel servis tavsiyesi?
selam arkadaslar,
ankarada ford focus cmax 'imi goturebilecegim ozel tavsiye edeceginiz bir servis varmidir?
tesekkurler
X
17 yıl
Ram Sorunu
merhabalar,

bilgisayarımda ram sorunu yasıyorum herhalde. ne zaman açsam, windows xp ekranı çıktıktan hemen sonra mavi bir ekran çıkıyor ve restart yapıyor. 256 mb sd 133 mhz ram var üzerinde, bunu çıkartıp denemek için 64 mb 100 mhz ram taktığımda çalışıyor. (tabi yarım saatte açılıyor) daha önceleri açılıyordu ama bir iki pencere filan açmaya çalışınca tekrar restart yapıyordu, şimdi ise hiç bşalamadan sürekli re-start yapıyor. nasıl çözücem bunu yaa? bir yardım edebilecek olanınız varmıdır?
X
18 yıl
servise göre çift fan gereksiz miş? amd athlon 1 ghz için 2 fan gerekli mi?
merhaba arkadaşlar,
amd athlon 1 ghz işlemcim var, işlemcinin üzerinde kendi fanı var ve birde işlemcinin yanında dikine duran bir fan vardı. geçenlerde ramin değişmesi için bilgisayar servisine gönderdim, geri geldiğinde işlemcinin yanında duran fanın olmadığını gördüm, telefon ettim, ordaki dangalağın dediği şu oldu;

"-abi gerek yoktu ona, çıkardım! "
varmı bööle bi mantık yaa, ben mi yanlış biliyorum yoksa ekstra fan iyi biişey değilmidir?
abi tozlanmıştı filan çıkardım diyo yaaa herif, böyle insanlar servis açıyo yaa,
benim sormak istediğim bu amd athlon 1 ghz lik işlemci kendi üzerindeki fanla çalıştırsam işlemciye bir zarar verirmi? çünkü bilgisayarı aldığımdan beri hep fan ordaydı.

herif getiririm dedi ama tabi dötün peşinden 1 ay koşturmam lazım, ulan 1 dolarlık şey için adamı deli ediyorlar, gidip alsak nerden buluruz bunu yaa?şööle 5 cm x 5 cm bişeydi herhalde.
X
18 yıl
Toshiba Satellite L100-102 DVD rom değiştirme
merhaba arkadaşlar,

ben toshiba satellite L100-102 nin DVD romunu yerinden çıkartmaya çalışıyorum ama, hangi vidaların söküleceğini tam olarak çözemedim, daha doğrusu, HP Compac nc6120 de ram kapağının altında bir vidayı sökünce DVD romu direk çıkartabiliyorum ama Toshiba da böyle bir vida bulamadım, çok fazla da içini açmak istemediğim için önce bir sorayim dedim.
Benim birde yapmak istediğim, HP compac nc6120 deki DVD romu Toshiba Satellite L100-102 ye takmak, acaba uyar mı? boyutları aynı gözüküyor ama, Toshiba dan DVD yi henüz çıkaramdım. Birde, acaba işlemcilerini de değiştirebilirmiyim. yardım edecek arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
X
18 yıl
bilgisayar dügmesinden kapatıyorum, kendisi niye kapanmaz??
merhaba,

bilgisayarı shutdown yaptıktan sonra, windows kapanıyor ama, bilgisayar kapanmıyor, düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum, bütün sistemin kapanması için ne yapmak lazım yaw? yokmu bi yardım edecek

teşekkürler
X
18 yıl
iptal-yanlış yere ilan verdim
pardon
X
18 yıl
toshiba laptop ram upgrade
meraba arkadaslar,

ben toshiba satellite L 10 modeline HP nc6120 den çıkaracağım rami takmak istiyorum, uyarmı acaba? HP artık çalışmıyor maalesef, parçalarını organ nakli yapmaya uğraşıyorum.
DVD romu da toshibaya aktarabilirmiyim acaba? ve başka transfer edebileceğim parçalar varsa yardımlarınızı bekliyorum .

saolun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.