B

Er
28 Kasım 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 ay
Monitörü Kapatıp Açınca Oyun Çöküyor
Merhaba DH, 

https://www.hepsiburada.com/techstorm-silver-port-intel-celeron-n100-8gb-ram-ddr5-128gb-rom-win11-pro-2xethernet-3xhdmi-2-0-mini-pc-p-HBCV00003R1DEA

Bu ürünü satın aldım fakat Knight Online açıkken monitörü kapatırsam tekrar açamıyorum çünkü monitörü açınca oyun çöküyor. Monitör kapalıyken oyunun çökmediğini kulaklıktan anlayabiliyorum oyun sesleri normal şekilde gelmeye devam ediyor. 

Windows 11'de de çöküyordu Windows 10 kurdum yine çöküyor. Şu anda 10 kurulu.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunun daha net anlaşılması için video ekliyorum. Monitörü kapatıp açıyorum ve oyun siyah ekran.






B
6 ay
HDD\u0027den SSD\u0027ye Geçerken Windows Kurulumu
Merhaba,

Elimde 5-10 yıllık orijinal windows ile birlikte gelmiş bir ofis bilgisayarı var. Bugüne kadar ofis işlerim için yetti fakat artık hızının yetersiz olduğunu düşünüyorum.
HDD'den SSD'ye yükselteceğim. Anakartında anladığım kadarıyla tek slot var yani HDD yerini SSD'ye bırakacak. İnternetten biraz bakındım, kopyalama gibi seçenekler var fakat bunun için anakartta iki slot olması gerekiyormuş yani bendeki kasa için uygun değil.
Kısaca sorum; yukarıdaki bilgileri de göz önünde bulundurduğumuzda orijinal windows anahtarımı kaybetmeden windows kurulumunu nasıl yaparım?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Kasa: Lenovo Ideacentre 510-15ABR
SSD: Samsung 870 Evo 500GB 560MB-530MB/s Sata 2.5" SSD
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.