H

Er
24 Kasım 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
steam pubg oyun içi aniden 1 fps e düşmesi ve ağ geçikmesi sorunu
arkadaşlar merhaba.







videoda da gözüktüğü gibi böyle saçama sapan bir problem yaşıyorum . pc donamımın ıntel 10300h, gtx 1650, 8gb ram. ne yaptıysam olmadı. internetim fiber ve valorantta hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. aynı sekılde ets2 oynuyorum steam üzerinden ve onda da herhangi bir problem yaşamıyorum. pc yi aldığımdam beri bu oyun düzelmedi. win 11 de denedim aynı problemi yaşadım. yardımcı olursanız cok sevinirim.
H
3 yıl
Lenovo ideapad gamıng 3 laptop oyunlarda ani fps düşüşü
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 ay önce lenovo laptop sahibi oldum. Intel 10300h işlemci, gtx1650 ekran kartı ve 8gb RAM gibi özellikleri var. Laptopu aldığımdan beri yaşadığım problem çok can sıkıcı. Özellikle steam üzerinden oyunlara girdiğimde yapmakla birlikle, normal bir şekilde oyuna girip yaklaşık 10-15 dk geçirdikten sonra 100 olan fps aniden 1-2 fps e düşüyor ve yukarı çıkmıyor. Bir ara düzeldi sonra tekrardan yapmaya başladı. Win10 kullandığım zaman bu şekildeydi aynı şekilde win11 e geçiş yaptım aynı şekilde devam etti. Hatta mavi ekran bile yedim win11 de. Servisi aramak istedim ama işten geç geldiğim için ve hafta sonu da çalışmadıkları icin irtibat kuramadım. Bilgisayarın yanımda olmasını istiyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum.( bütün sürücüler güncel,bios güncel, win10 güncel)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.