F

Çavuş
15 Kasım 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Xiaomi Redmi Note 9S için VR gözlük
arkadaşlar telefonumun -redmi note 9s- sığabileceği bir vr gözlük var mı acaba

not : telefon 6.67 inç
F
3 yıl
Rock müzik için kulaklık
arkadaşlar lutfen bilen üşenmesin yardımcı olsun artik cok sıkıldım o kadar çok kulaklık değiştirdim ki iade de yapamıyorum zaten artik kulaklik satacak arkadaşım kalmadı bu son şansım sesi sona alinca tizleri patlamayacak, davulun sesini doya doya alabileceğim bir kulaklık istiyorum lutfen yardimci olun bütçem 300 tl altı telefonda kullanacağım
F
3 yıl
Rutracker nasıl kullanılır
arkadaşlar selamlar öncelikle kaliteli müzik indirebileceğim ücretsiz bir platform arayışındayım rutracker.net adli bir site önerilmiş bunu nasıl kullanacağım bilgisi olan var mı ?
F
3 yıl
KZ ES4 kullananlar dikkat
arkadaşlar KZ ES4 kullananlar lütfen bana cevap versin bu kulaklığı internetten alacağım ve iade şansım yok rock müzik dinliyorum, telefonda kullanacağım (Redmi Note 9S) yüksek seste tizler patlıyor mu ?
F
3 yıl
150 TL ye dengeli kulaklık önerisi
Arkadaşlar selam hemen konuya gireyim rock ve metal tarzda müzikler dinliyorum 150 tl bütçem var dengeli bir kulaklık arıyorum telefonda kullanacağım (Redmi Note 9S) önerileriniz nelerdir ?
F
3 yıl
kulakiçi kulaklık iade yapılır mı
arkadaşlar merhaba kzkulaklik sitesi üzerinden bir KZED12 kulakiçi kulaklık aldım - kulaklığın kablosu kancalı - kancalardan biri diğerine göre daha geniş ve kulağıma tam oturmuyor sadece bu olsa iyi telefonum - Redmi Note 9S - e kulaklığı taktım ve favorim olan rock müziklerimden birini açtım sesi sona aldığımda ses çok fazla tizliydi iade etmek istediğimi söyledim satın aldığım siteye ama hijyen ve sağlık sorunları nedeniyle iade alamayacaklarını söylediler ne yapmamı önerirsiniz tüketici hakem heyetine gidip anlatsam çözüm olur mu acaba ?
F
3 yıl
KZ ED12 - BURN İN
arkadaşlar merhaba kzkulaklik.com dan kz ed12 markalı bir kulak içi kulaklık aldım rock karakterli müzikler dinliyorum yüksek seste zillerin sesi çok tizli geliyor basslar çok sönük kalıyor tizin yanında, sizce kullandıkça düzelir mi yada burn in yapmamı önerir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.