S

Çavuş
05 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Canavar’dan kastı ne?
Sevgilin yoksa canavara sarıl, mutlu olursun yine de diyor adamlar. Canavardan kasıtları ne ola ki?

Tam olarak anlamadım, düşünüyorum :D Bir fikri olan?

Videoyu da buradan izleyebilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
8 yıl
Beyzade Band – Nefes Almadan (Klip)
“Kan revan içinde alevlerde yanıyorum...”

Vücudundaki her noktada aşık olduğunu hissederken, yine de uzakta durma arzusu... Sonra bu durumu içselleştirip zevk almaya başlamanın hikayesi...

Fazla söze gerek yok, Beyzade Band yeni klibi “Nefes Almadan” ile karşınızda.

Ana Vokaller ve Gitarlar: Onur Emek
Bass ve Vokaller: İsmail Anıl Gürer
Davul: Gökhan Altınok
Gitarlar: Furkan Yurteri

https://www.youtube.com/watch?v=1n0ieLlewJ0
S
9 yıl
Kötü Kedi Şerafettin geliyor!
Öncelikle fragman için tıklayın:
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bülent Üstün’ün efsane çizgi roman karakteri “Kötü Kedi Şerafettin”, Uğur Yücel’in sesiyle tozu dumana katarak beyaz perdeyi yırtmaya geliyor.

Filmin yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal yapacak. 5 Şubat 2016’da yayınlanması planlanan filmin içinde adı geçen önemli isimler ise Demet Evgar (Misket), Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın, Yekta Kopan ve Levent Kazak.

Şerafettin’in çizeri Bülent Üstün, NTV’ye verdiği röportajda “Animasyonsa çocuklar içindir diyorlar, baştan söyleyeyim bu bir çocuk filmi değil kesinlikle çocuklarınızla gelmeyin” diyor. Çünkü Şerafettin’in ağzı fazlası ile bozuk ve asi bir tip.

Filmin hikayesiyse şöyle işliyor: Sıradan bir ilkbahar sabahı, kötü kedi Şerafettin ile yancıları martı Rıfkı ve fare Rıza akşamki mangal için hazırlıklarını sürdürmektedir. Gelgelelim, aynı gün içinde Şero'nun başına gelmeyen kalmaz. Önce babası Tonguç tarafından evden kovulur, sonra gözüne kestirdiği manitanın ölümüne sebep olur, yetmezmiş gibi düşmanlarının saldırısına uğrar, hayatı boyunca belki de ilk defa aşık olur ve nihayetinde Tacettin adında bir oğlu olduğunu öğrenir.

Film seslendirmeleri sırasında yaşananlar için de aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Eğlenceli bir şeyler ortaya çıkacak gibi, siz ne düşünüyorsunuz?

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
9 yıl
EVOBT RS6 Slim, Kutu Açılışı ve İnceleme Yazısı
silinebilir.
S
10 yıl
Babalar Günü - Ayakkabı
Malum pazar günü (15 Haziran) babalar günü. Babam sürekli gezen birisi, düşündüm düşündüm ve sonunda ayakkabıyla çanta arasında kaldım. Ayakkabı mı alsam, çanta mı alsam karar veremiyorum bir türlü.

Şu "hergünkampanya" gibi sitelerde gezerken flo ayakkabı'nın 100 liralık alışverişlere 20 lira hediye verdiğini gördüm. Hazır bu fırsatı yakalamışken değerlendireyim diyorum, öğrenciyim zira zor oluyor böyle fırsatları bulmak.

Ayakkabı olarak Adidas D66277 modelini almayı düşünüyorum, sizce güzel bir hediye olur mu?

Bu arada siz de alacaksanız eğer kod "FL20SZN24", 100 liralık alışverişe 20 lira hediye çeki veriyormuş. Gece 12'ye kadar karar vermem gerekiyor, yardım eder misiniz?

(Bu arada hediye FLO'dan olmak zorunda, hediye çeki bir tek orada geçerli )
S
10 yıl
Ayakkabı seçimi
Merhaba arkadaşlar, ayakkabıya çok düşkün birisiyim. Bu düşkünlüğün sebebi, ayakkabının rahatlığının verdiği özgüven. Yani ayakkabıyı giydiğim zaman kendime bir özgüven geliyor, insanların sürekli ayakkabıma baktığını düşünüyorum. Daha rahat konuşabiliyor ve kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. Önümüzdeki günlerde eski ev arkadaşımın düğünü var, 3 senemizi beraber geçirdik ve benden bir konuşma hazırlamamı, konuşma yapacağımı söyledi.

Bu yüzden rahat bir ayakkabı arıyorum,http://www.flo.com.tr/Pierre-Cardin-5531-M-Taba-Erkek-Ayakkabi.html adresindeki ayakkabıya rastladım mesela. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama indirimde olduğundan dolayı bir deneyeyim diyorum.

Daha önce denemiş olan var mı şu ayakkabıyı:http://www.flo.com.tr/Pierre-Cardin-5531-M-Taba-Erkek-Ayakkabi.html

Ya da, rahat olduğuna inandığınız ayakkabı önerisi yapabilir misiniz?
S
12 yıl
Wildfire S, unlock etmek, recovery ve root atmak
forumda bir çok konu açılmış ama hepsi birbirine girmiş. en sade anlatımla bir konu açıp anlatayım dedim.
öncelikle şunu söylemem gerekirki; bu konuda telefonu s-off yapmayacağız. s-on olacak ama hboot unlocked olacak. root'u ve recovery'i clock recovery ile yapacağız.
hemen konuya geçeyim.

1. basamak: Yedek alma
Hafıza kartınızdaki tüm bilgilerinizi yedeklemeniz sizin için "ah aman allahım nasıl gitti bu bilgiler" tepkisini önleyecektir. Bunun yanında "kişiler" kısmına gelip telefonunuzdaki rehberi sd kart'a aktarırsanız kişilerin kaybınıda önleyebilirsiniz.

2. basamak: Hboot yükleme
Ben bu aşamayı telefonumda türkçe 2.3.5 yüklüyken yaptım. Herhangi bir sorun çıkmadı. Çıkabilecek sorunları bilmiyorum, ben yaparken "hayat bazen risk almaya değer" mantığı ile yapmıştım. Her neyse.
2-1 Öncelikle hafıza kartınızı normal bir şekilde biçimlendirin ve içerisinehttp://www.mediafire.com/?2exy28jbnn5m2d3 adresindeki dosyayı atın. Sakın ama sakın ismini değiştirmeyin. Değiştirirseniz bir şey olmaz ama biz bir şeylerin olmasını istiyoruz zaten.
2-2 Hafıza kartına attıysanız eğer telefonu kapatın ve kapağıyla birlikte bataryayı da çıkarın. Lütfen bu sırada USB aygıtı takılı olmasın. Batarya'yı mutlaka çıkarın çünkü fastboot menüsüne gelemeyebiliriz o yüzden dolayı. Şimdi bataryayı takın. Telefonun güç düğmesine ve sesi azaltma düğmesine aynı anda basılı tutun.
2-3 Basılı tuttuysanız eğer karşınıza fastboot menüsü gelmiş olmalı. Gelmediyse bataryayı çıkarıp takma kısmını yapmamışsınız demektir, tekrar yapın ve 2-2'yi tekrar uygulayın. Fastboot menüsü açıldığında yaklaşık 3-4 saniye bekleyin. Ekranda abuk subuk, ne olduğu belirsiz bir şeyler yazmaya başlayacak ve telefon ekranınızın sağ üst kısmında "yükleniyor" gibi bir çizelge olacak. Eğerki o çizelge çıktıysa her şey yolunda demektir, çıkmadıysa ne hata verdiğini ne yazdığını bu konu altına gönderin, bir araştıralım.
2-4 Çizelge'lerden 2 tane gidecek ve karşınıza her zamanki alıştığımız 'emin misiniz?' şeklinde bir soru çıkacak. Eğer ki adınız eminse ses açma, değilse ses düşürme; şaka şaka. Eğer ki eminseniz ve güncellemek istiyorsanız ses açma düğmesine basın, yüklenmesini bekleyin.

Burası aslında 2. kısmın sonu olmalıydı ama ne olur ne olmaz diye bir bakmak lazım. Kart okuyucunuz varsa hafıza kartını kart okuyucu ile bağlayın bilgisayara ve "PG76IMG.zip" dosyasını silin. Eğer ki kart okuyucunuz yoksa telefonu direkt olarak açın ve USB Veri Depolama yöntemi ile bilgisayara bağlayın ve öyle silin. Daha sonra telefonu kapatıp 2-2'deki adımı tekrarlayın. Açılan fastboot kısmının en üstünde pembe bir kutu içerisinde "LOCKED" diye bir şey yazmalı. Yazıyorsa eğer işlem yolunda demektir. Yazmıyorsa sorun bizde demektir, buraya yazın sorunun ne olduğunu bulmaya çalışalım.

3. basamak: Unlock meselesi
htcdev.com adresine girip üyelik alıyoruz kendimize. daha sonra biz hboot yaptığımız için olaya direkthttp://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions adresinden devam ediyoruz. bu kısımda bizden bataryayı çıkarıp takmamızı, daha sonra güç tuşuna ve ses düşürme düğmesine basarak telefonu fastboot menüde başlatmamızı istiyor. Dediği gibi başlatıyoruz ama bu sefer "fastboot" yazan yerde tek bir defa güç tuşuna basmamız gerekiyor. Bastıktan sonra yazılar değişecek ve başka bir menü gelecek, tam bu kısımda da USB aygıtını bağlamamızı istiyor bizden. Aynen dediğini yapıyoruz, USB'yi taktığınızda yukarılarda bir yerde "fastboot" yazıyor, o "fastboot usb" olarak değişmeli. Otomatik değişiyor merak etmeyin.

3-1 Step 5 kısmına geldik. Bu kısmı yapmamız içinhttp://developer.android.com/sdk/index.html adresine girip "android-sdk_r16-windows.zip" olanı indiriyoruz. Lütfen ama dikkatinizi çekiyorum zip olanı indiriyoruz. Zip'ten çıkarıyor ve klasörün içine giriyoruz, SDK Manager adındaki dosyayı çalışıyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu üç şey haricinde diğer hepsini kaldırıyoruz ve "install packages" ile bu paketleri yüklüyoruz.
3-2 Zip'i çıkarttığımız klasörde platform-tools diye bir klasör var. Klasörün içindeki her şeyi kopyalıyoruz ve c sürücüsünde android adlı bir klasör açarak yapıştırıyoruz.
3-3 Step 6 kısmına geldik. Burada yapmamız gereken bildiğimiz, başlat'a girip "cmd" yazmak. Karşımıza komut istemi gelecek. Gelen komut istemine de "cd c:\android" yazıyoruz ve kurduğumuz android dizinine geliyoruz. Step 8'e geldik. fastboot oem get_identifier_token. şeklinde bir komut yazıyoruz ve biraz bekleyince bize ihtiyacımız olan "identifier code"u veriyor. Bu kodu almamız gerekiyor, komut istemine sağ tıklayıp "işaretle"ye basın.
3-4 Bize bu kısımda tam olarak "<<<< Identifier Token Start >>>>" başlayan kısım ile <<<<< Identifier Token End >>>>> ile biten kısım lazım. Boşluğu seçmeden, < karakterinden başlayarak seçmeye başlayıp > karakteriyle bitişine kadar seçiyoruz ve CTRL + C yaparak kopyala yapıyoruz. Daha sonra "My Device Identifier Token:" yazan kısma yapıştırıyoruz bu kodu. Submit yapıyoruz.
3-5 HTC bize bu kısımda "The key to unlocking your HTC Device" konulu bir mail gönderiyor. Mail'de * Click here to continue the bootloader unlocking process. yazan kısma basıyoruz ve gönderilen dosyalar kısmındaki "Unlock_code.bin" dosyasını indiriyoruz.
3-6 Unlock_code.bin adlı dosyayı c:/android dizinine atıyoruz. Açık olan komut istemine fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin yazıyoruz ve bekliyoruz. Telefonumuzda "Unlock bootloader?" adında bir ekran açılıyor. Burada HTC bize son kez emin misiniz diye soruyor. Ses açma tuşuna basıyoruz ve güç düğmesine basarak seçiyoruz. HTC'miz artık UNLOCK oluyor.
3-7 Onaylamak için telefonu kapattıktan sonra bataryayı çıkarıp takın ve fastboot menü'ye tekrar gelin. Önceden pembe kutu içerisinde yazan locked yazan yazı şimdi UNLOCKED olmalı. Olmadıysa bir yerde hata yaptık demektir, buraya yazın.

4. basamak: Root & Recovery
Bu kısmı ben tek tek root atmak ve recovery yapmak ile uğraşarak yapmadım. Önce HTC Sync ile bilgisayara bağlayın telefonu. HTC Sync'i açıp telefonu görüp görmediğini kontrol edin.

4-1 Gördüyse eğerhttp://www.mediafire.com/?4ime8xfp70838x9 adresinden WFS Manager.exe dosyasını indirin.
4-2 Ayarlar-Uygulamalar-Geliştirme kısmından geliştirme modunu açmanız gerekiyor. Telefonum şu an ingilizce olduğu için ne yazdığını hatırlamıyorum ama en üstteki şeyin tikini aktif edeceksiniz.
4-3 Bilgisayara yüklediğiniz dosyaya çift tıklayın. Devam etmek için bir tuşa tıklayın. Size ne yapmak istediğinizi soruyor, 1'e basıp enter'a basın ve olacakları sadece izleyin. Her şeyi kendisi halledecektir.

ve bitti.
S
13 yıl
CFW, programları silmek.
Merhaba arkadaşlar, kendime orjinal nokia 5800 modu yapıyordum fakat bir türlü yapamadım. Biliyorsunuz orjinal firmware ile gelen "sohbet, dönüştür, sett. wizard, mynokia" vb programlar var. ROFS içindeki bu programları telefondan nasıl silebilirim?

C6 firmware değil, 5800 hackli firmware'i.
S
13 yıl
Flash hakkında yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar, indirdiğim bir CFW içinde "RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx" ve "RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx" olmak üzere iki adet fpsx dosyası var. Bunları JAF ile nasıl yerleştireceğim? APE Variant'ı seçtiğim zaman tek bir tane fpsx seçebiliyorum sonuçta.

İndirdiğim CFW içeriği aynen şöyle;
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx
RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02

Ek olarak navifirm ile RM-356_52.0.007_prd.core.C00 dosyasını indirdim.
S
13 yıl
5800 v52 modu neden yok?
Merhaba arkadaşlar, forumu sessiz ama sürekli takip ediyorum. Neden bilmiyorum ama yapılan mod'ların, cfw'lerin hepsi 5800'ı C6'ya dönüştürme amaçlı. Neden kimse çıkıp orjinal 5800 yazılımını hızlandırmayı amaçlayan CFW'ler yapmıyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.