W

Teğmen
05 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
15 yıl
2G ve 3G iPhone\u0027da Android isterseniz eğer...
DevTeam sonunda başarmış. Android işletim sistemi aşağıdaki yöntemle 2G veya 3G iPhone'lara yüklenebiliyor. Ne yazık ki, Mac bilgisayar istiyor. Ben de deneyip daha sonra görüşlerimi paylaşırım. Bu arada haberde 3GS için de çalışmaların devam ettiği bildiriliyor.

http://www.hackthatphone.com/3x/android_on_the_iphone_2g_or_3g.html
W
17 yıl
Mac için Quickpwn
arkadaşlar bugün yeni haber verme günümmüş, ben farkında değilmişim:

iClarified.com'dan: Mac için Quickpawn'da çıkmış. Mac dostlarıma duyurulur.

Apple News | QuickPwn Released for Mac
Friday, 29th August 2008, 04:08 pm

The iPhone Dev Team has released QuickPwn for Mac

-----
Here is the long awaited “QuickPwn” for Mac OS X. You’ll see a similarity to the user-interface of PwnageTool, this is because of the great feedback we’ve had since we moved to that interface with PwnageTool 2.x.

QuickPwn is not a replacement for PwnageTool, they are different tools and provide different features, QuickPwn is for quickly pwning a device, whereas PwnageTool is designed to custom build and tailor the ipsw production process, both tools will be actively developed in the future.

Yani kısaca diyor ki; Quicpwn, Pwnage yazılımının yerini alan bir yazılım değildir. Her iki yazılım da birbirinden farklı olup değişik özelliklere sahiptir. Quickpwn hızlı bir "pwning" yazılımı iken, Pwnage yazılımı özellik seçilebilen bir yazılım olup her iki yazılım da ileride geliştirilecektir.
W
17 yıl
WINPWN 2.5 ÇIKTI VE ÇALIŞTIĞI ONAYLANDI...
arkadaşlar,www.iclarified.com haberine göre, w.mpwn 2.5 bir çok yeni özelliğiyle yarın 30.08.2008 de çıkıyor. haber vereyim dedim.
W
17 yıl
pwnage 2.0.3
mac kullanıcı arkadaşlar, 2.0.2 firmware'e kolay ve güvenilr yolla geçebilmek için pwnage 2.0.3 çıktı. ayrıntılı bilgi için:

http://www.hackthatphone.com/20/pwnagetool_2_0_3_1st_gen_iphone_expert.html
W
18 yıl
1.1.3 FIRMWARE DOSYA LİNKİ
W
18 yıl
1.1.3 VE TURBOSIM
hackintosh forumundan alıntıdır:

http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=23307

[1.1.3] TURBOSIM Doesn't work !
I just upgraded to 1.1.3 to see if it would work with my Turbosim... I had to activate it using my activated AT*T sim card. It will NOT connect to the network with my TurboSim inserted. Also everytime you reboot it detects the foreign sim and locks me out.

Yani, bu gönüllü arkadaş, iPhone'unu 1.1.3 e yükseltmiş ve TurboSim ile çalıştırmayı denemiş. Sonuç olumsuz. Lütfen buna dikkat edelim.
W
18 yıl
1.1.3 GÜNCELLEMESİ BU KADAR YAKIN MI?
Aşağıdaki linkten öğrendiğim kadarıyla (kiwww.macnn.com webdeki en saygın apple forumlarından biridir) bu cumartesi yani yarın, apple 1.1.3 yükseltmesini açıklayacakmış...

En önemli yeni özellikler; HARD DISK modu ve VOICE RECORDING modu...

http://www.macnn.com/articles/07/12/06/iphone.113.rumor/
W
18 yıl
TURBOSIM METODU İLE 1.1.2/4.6 IPHONE KIRILMASI
arkadaşlar, belki içinizde duyanınız olmuştur, TURBOSIM diye bir yöntem ile 1.1.2/4.6 iphoneların kırıldığını.

Aşağıdaki bilgimi sizlerle paylaşmak istedim:

1. Turbosim aslında bir hardware + software (yani hem donanım ve hem de yazılımdan oluşan bir paket.) Çek Cumhuriyeti yapımı. Modül sadece donanım olarak 59.00 € / 5 li paketi 279.00 €. İmalatçı satış yapmıyor, USA dan satış yapılıyor. Dolayısıyla imalatçı üzerine gereken turbosim yazılımını yüklemiyor.

2. Yapılması gereken işlemler de sırasıyla şöyle imiş:

- 1.1.2/4.6 bootloaderli telefonu alıyoruz ve 1.1.1 e iniyoruz.
- Jailbreak yapıyoruz ki - ek programlar yükleyebilelim.
- Bu aşamadan sonra installer'ı kurup, BSD Subsystem/ Community Sources / openSSH ve OctoPrep adlı programları install ediyoruz.
- Telefondaki Sim kardı çıkarıp, AT&T'nin verdiği boş Sim kartı Turbosim modülünün içine koyarak telefona yerleştiriyoruz. (Bu modül, iphone yuvası ile uyumlu olmalı.)
- Turbosim programını iphone içinde yaratacağınız /turbo adlı klasör içine unzip ederek kopyalıyoruz.
- Programları çalıştırıp bir takım yönergeler giriyoruz. (Burası çok karmaşık olduğu için atlıyorum)
- İşlem bitince iTunes'dan 1.1.2 ye yükseltiyoruz iPhone'u ve Jailbreak ediyoruz.

Bundan sonra, kendi sim kartımızı takarak aktive olan telefonu kullanıyoruz.

Edindiğim bilgiye göre, Turbosim metodu, iphone'u KANDIRIYOR, IPHONE İÇİNE KOYDUĞUNUZ SIM KARDI AT&T KART ZANNEDİYORMUŞ. Yani kırma diye bir durum yok aldatmaca var.

Paylaşayım istedim.
W
18 yıl
1.1.1 FIRMWARE\u0027i 1.1.2\u0027ye YÜKSELTME REHBERİ - RESİMLİ ve TÜRKÇE...
Arkadaşlar, bugün bazı mesajlarda söz verdiğim gibi 1.1.1 veya 1.02 olan iphone ların 1.1.2 ye garantili yükseltme rehberini, detaylı, resimli ve TÜRKÇE olarak PDF formatında aşağıdaki linke attım. Kendimin de deneyerek başardığım güncelleme olmasa bu cesareti bulmazdım. Yine de telefonlarına zarar gelebilecek arkadaşlara söylemeliyim ki, bu tamamen bir tercümedir ve metni yazan Mark arkadaşımızın da dediği gibi ben hiç bir şekilde sorumluluk kabul edemeyeceğim.

Ayrıca ben Mac kullanıcısı olduğum için bu rehber de Mac versiyonu, PC için en son sayfada gerekli açıklamalar bulunmaktadır. Dosya boyutu 1.75 Mb.

http://*****share.com/files/72519392/iphone112.pdf

Herkese iyi şanslar....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.