V

Er
14 Eylül 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
2 yıl
Ekranın bazı bölümleri daha sönük
Merhaba,

Laptop ekranın bazı bölümleri (fotoğraf ekleyeceğim) daha sönük parlaklıkta. Göreceğiniz gibi fotoğraf BIOS giriş sayfasında çekildi. Yani Windows sürücüleriyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Bios'da böyle bir ayar da yok.

Windows'da da görünüş aynı. Windows'da (Win7) ekran parlaklığını artırmak için kaydırma çubuğunu kaydırdığımda oldukça parlaklaşabiliyor. Fakat hala bazı kenarlar (fotoğrafta) daha sönük.

Harici monitöre bağladığımda görüntü, parlaklık dağılımı gayet normal.

Ekran 14.1 inch, floresanlı "Chi Mei" panel.

Nasıl düzeltilebilir? Bilgisi, tecrübesi olan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
V
3 yıl
Windows logolu klavye sticker
Değerli forumdaşlar, klavyemdeki eksik tuşu (windows tuşu) kayıptı, başka tuş taktırdım ama sembolü doğru gözüksün istiyorum. Sticker aradım ama hiç WİNDOWS LOGOSU olandan bulamadım. Olmuyor mu? Oluyorsa yerini bilen var mı? Tşk
V
3 yıl
Bu parça ne işe yarar? (Lenovo Y550)
Merhabalar,

Değerli forumdaşlar, Lenovo Y550 laptop içinden bir minik parça düştü. Parçanın fotoğrafını ekleyeceğim. Korka korka içini açarken şansıma fanın kenarında da aynısından rastladım ama durduğu yerde kablolar geçiyordu, o kadar. Yani o da yerinde değildi anlaşılan. Yani, bunların ne olduğunu bilemedim ben.

Nereye, kime sorsam düşünürken aklıma en uygun burası geldi. İnşallah bilen birisi bu mesajı okur.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.