D

Teğmen
04 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Daikin servisin yaptığı hakkında yardım? garanti devam ediyor.
arkadaşlar 1 yıl önce daikin zhara modeli bir klima taktırdım. servisten elemanlar geldi iç üniteyi yerleştiremediler
üstten mesafe bırakmadan askı aparatını takmışlar. eleman iç ünitenin dışını sökerek taktı ve öyle monte etti. kendi aralarında bir fısıldaşma oldu ben o zaman anlamadım bir şey ama. bu adamalar meğer iç ünitenin içindeki o ızgara gibi yerleri yamultmuşlar. bu klimada ne gibi sorunlara yol açar.? ne yapmalıyım arkadaşlar? klimanın garantisi var.
D
13 yıl
nvidia sli hakkında bir soru?
arkadaşlar nvidia palit gtx 460 --2gb --256 bit ekran kartım var. bu ekran kartımın yanına başka bir marka 1 gb 256 bit lik gtx 460 takıp sli yaparsam herhangi bi çakışma ve uyum problemi yaşarmıyım. yoksa tam uyum sağlar mı? bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
D
14 yıl
Uygun Olmayan Başlık
arkadaşlar iki farklı siteden. ocz nin platinium serisinde 2gb ddr3 1333 mhz ram aldım. kodları herşeyi aynı sadece seri no ları farklı. vede bir tanesinin içi yeşil kaplama bir tanesinin siyah kaplama. neyse ben bunları sisteme taktım . fakat bilgisayarımda sürekli donmalar yaşadım. sonra bir tanesini çıkardım o zaman herhangi bir donma yaşamadım. ne zaman ikisini takıyorum donma yaşıyorum. bu nasıl olabilir ya aynı marka ve frekansta ramlar nasıl çakışabilir hiç karşılaşan var mı daha önce?. bu arada performans test diye bir programla performanslarına baktım ayrı ayrı. birtanesinin değerleri çok az daha fazla:


test sonuçları : yeşil kaplamalı olan: memory mark 749-


siyah kaplamalı olan: memory mark 735

diğer değerleri yazmıyorum arkadaşlar yeşil olanın değerleri hep fazla. bu nasıl iş anlamadım. ben şimdi iki farklı siteden aldım bunları geri de veremem almazlar, servisine gitsem çözerlermi bu sorunu acaba arkadaşlar. 2 yıl garantisi var bir dünyada para verdim. karşılaşanlar varsa beni bilgilendirebilirmi yada böle bişey olması normal mi? ben bunu çözebilirmiyim bir şeyler yaparak? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
D
14 yıl
Arkadaşlar overclock yapan usta birisini bulabilirmiyim? bildiğiniz biriai varmı?
arkadaşlar anakartım asus p5kc. sistemim imzamdaki gibi açıkçası. işlemci ve ram için biostan overclock yapacak sağlam bir adam lazım bana. yada yapan yerler varmı? ben yapamıyorum aslında biraz araştırarak bir kaç bişey öğrendim ama çok karmaşık ram ayarları falan oldukça zor. çok ayrıntılı.. arkadaşlar öle yapan yer falan biliyorsanız bana söylermisiniz teşekkürler.

Sorunum işlemci hızını arttırmak ve ramlarimi 1333 mhz de çalıştırabilmek. şu anda işlemci fsb si 1066 fsb:dram raito 1:2 de olduğu için 533mhz de çalışıyolar. ben işlemci fsb sini 1333mhz ye çıkartıp 1:1 oranında da ramlari çalıştırmak istiyorum. yani offf diyorum:D overclock yapmam için herşey hazır ama yapamıyorum stabil bir şekilde. yardımlarınızı bekliyorum.
D
14 yıl
işlemcim quad 6600- 1066mhz fsb--ramler 1333mhz çalıştırabilmek için iyi bir anlatım?
arkadaşlar. işlemcim quad 6600 maalesef 1066 mhz fsb hızında. aldığım ramlar anakartla uyumlu 1333mhz fsb hızında. ama işlemci kendi hızında çalışştırıyo bu ramlari.ben 1333 te çalışmasını istiyorum. Biostan bir ayar yapılabiliyormuş ama ben bu konuda bilgili değilim klay ,net ve güzel bir açıklama bilen varmı. sadece ramleri 1333mhz de çalıştırmak istiyorum. işletim sistemi olarak vista ultimate 32 bit i kullanıyorum. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
D
14 yıl
Formattan sonra DVD Sürücü görünmüyor.[Çözüldü]
arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi. yeni ekran kartı aldım his hd 5870 . güç kaynağını da yeni aldım. ve işlemci soğutucu. dün bilgisayarımın yeni parçalarını taktım. yalnız eski ekran kartımda ati x1300 dü. onun driverlarını kaldırmayı unutmuşum. açtım bilgisayarı ve bilgisayar hiç durmadan kendine reset atıyordu. ondan sonra format attım sorun ortadan kalktı. şu anda bütün parçalar çalışıyor. sadece dvd rom aptallaştı. windowsta dvd rom gözükmüyor. dvd romun açma düğmesine basıyorum açılıyor ve anında tekrar geri giriyor. kablolarını tekrar tekrar kontrol ettim. biosa giriyorum satalarda dvd rom gözükmüyor. ama açma düğmesine bastığımda sölediğim tepkiyi veriyor. açılıyor ve anında geri giriyor. bu neden kaynaklanabilir. sorunsuz çalışıyordu yeni parçaları takmadan. ilginize şimdiden teşekkür ederim. bu arada dvdromun markası philips.
D
14 yıl
konsolmu yoksa masaüstümü
arkadaşlar bu konsolların(xbox 360,ps3)grafik işlemcileriyle yeni nesil ekran kartları (hd 5870, nvidia fermi) savaşa girerse kim galip gelir. yada hangisiyle daha iyi grafik özellikleri yakalanır. mesela ps3 de bluray disk li oyunlar var biz masa üstünde hala dvd oyunlar kullanıyoruz.yeni çıkan oyunlar hep dvd şeklinde bilgisayar kullanıcılarına sunuluyor. kalite olarak aynı oyunlarda fark edermi. mesela pes 2010 bluray disk ile ps3 te mi daha iyidir grafik olarak yoksa masaüstü bir bilgisayarda hd 5870 temi daha iyi grafikler yakalanır. arkadaşlar öle kafama takıldı bir tartışma ortamı yaratmak istemi yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim.
D
14 yıl
anakartım asus p5kc. sitesinden win7 driver yok sebebi ne olabilir acaba.
arkadaşalar asus p5kc anakartım var. yalnız asusun sitesine windows 7 driverları için girdim. fakat windows 7 driverı yok. bazı anakartların var bazılarının yok. bunun sebebi ne olabilir acaba. uyum sorunumu yoksa daha yayınlamadıkları içinmidir. teşekkürler.
D
14 yıl
işlemcim 1066 mhz hızda aldığım ram 1333mhz.....?
merhaba arkadaşlar. işlemcim core 2 quad 6600 1066mhz fsb --- -1333 mhz hızında bir ram aldım. herhangii bir uyum sorunu yaşarmıyım.? bir yerden ramler ,işlemci hızına göre çalışır diye duydum. bir alakası varmı? şimdi benim aldığım ram 1066 mhz hızında mı çalışıcak yani? bilgisi olan varsa sevinirim. bu arada anakartım 1333 mhz ram i destekliyor. şimdiden teşekkürler bilgileriniz için.
D
15 yıl
laptopta sata modu farkı(ide ve achi) ?
arkadaşlar bir laptop aldım. xcp kuracaktım fakat mavi ekranla karşılaştım. sona forumda baktım sata modunu değiştirin diyor. bende biosa girdim sata modunu achi den ide'ye aldım. şimdi kurdum xp yi. yalnız bu achi ve ide farkı nedir tam olarak bilmiyorum bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. ide veya achi olması performansı etkilermi. şimdidden teşekkürler cevaplarınız için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.