B

Onbaşı
03 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
17 yıl
Wireless\u0027a şifre koyduktan sonra internetten sıklıkla düşüyorum,yardım!!!
Arkadaşlar Wireless'a şifre koyduktan sonra msn'den falan sıklıkla düşüyorum.Düşmeden önce sağ alt araç çubuğunda(2 bilgisayar monitörü olan bağlandığında ışık yanıp sönen imgelerin arasında) turuncu bir ünlem çıkıyor ondan sonra msn'den düşüyorum.Modemim asus wireless.Bu problemin ip çakışmasından olduğunu düşünerek giren diğer bilgisayarlara sabit ip verdim.Ama gene olmadı.Yalnız ilginç bir durum var.Ben wireless'a şifre koyduktan sonra düşmelerim başladı.Şifre koymadan önce böyle düşmeler olmuyordu.Bu durum neden kaynaklanmış olabilir ve nasıl düzeltilebilir.Şimdiden teşekkürler.

Not:Bu arada koyduğum şifre türü wpa.Haberiniz olsun.
B
17 yıl
Windows vista kullananlar,yardım!
Arkadaşlar yeni windows vista kullanıcısıyım.Arayıp bulamadığım bir yer var.Xp'de "local settings" olarak bildiğimiz dosya vistada nerede?Diğer bulamadığım dosya da "Recent" dosyası.Kullananlardan yardım bekliyorum.
B
17 yıl
masaüstündeki simgelerin gölgeleri çıkıyor...
masaüstündeki simgelerin gölgeleri çıkıyor görüntü net değil sanki dolgu yapılmış gibi ama bilemiyorum.halledemedim.
B
18 yıl
Opel astra,honda civic,corolla,jetta... gibi aynı konseptteki araçların vergi kıyaslaması
Opel astra,honda civic,corolla,jetta gibi aynı konseptteki araçların vergi kıyaslamasını yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.1.6 ve 1.4 ayrı ayrı yaparsanız sevinirim.

NOT:Çoğunu araştırdım ama her yerden farklı fiyatlar aldım.(Bayilere de sordum en ucuz fiyatları onlardan duydum:) Artık neden bilmem:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.