B

Onbaşı
29 Temmuz 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Acer extensa 5630 Laptopu açıp biosu sıfırlayamadım. nasıl yaparım?
< Resime gitmek için tıklayın >
görselde gördüğünüz gibi arkasını açtım. görünen kısımda rami, bataryayı ve hdd yi çıkardım. soğutucunun yanında boş bir alan var. orada bir parça mı olması lazım yoksa ssd için mi ayrılmış bilmiyorum. her neyse bütün vidaları çıkardım fakat o kapak kalkmıyor. YouTube laptopun sökmüşler. ekranı klavyeyi falan çıkarmışlar. Bu kadar ayrıntılı sökmek istemiyorum. laptopun sorunu şu. Windows 8 vardı. iyi çalışıyordu fakat windows 8.1 e yükseltmek istedim. format attım güncelleme yapmaya kalktım. çok bekletti bende İnterneti kesip kapattım. yarın olduğunda bilgisayarı açınca siyah ekranda takılı kaldı. bios moduna giremiyorum. ekranda sadece fare var. görev yöneticisine de giremiyorum. biosu nasıl sıfırlarım?
B
2 yıl
laptopum artık açılmıyor. acaba çöktü mü?
Windows 10 yüklü laptop artık açılmıyor. tuşa basıyorum ışık dahi yanmıyor. fişi prize takıp laptopa takınca elektrik kabloya geliyor fakat laptop bunu görmüyor. fişe takıldığında bile laptopun pil ışığı yanmıyor.
içinde bir proje vardı. verileri kurtarabilir miyim?
pentium işlemci windows 11 desteklemiyor. USB ile yeni işletim sistemi olarak Windows 11 i yükleyebilir miyim? (bazıları dosyayı değiştirip yüklüyor. )
B
2 yıl
Adsense hesabıma yurt dışı banka bilgisi tanımlayabilir miyim?
Avrupa'da bir Banka hesabım var. Şimdi Türkiye'de yaşıyorum ve adsense kazançlarını kendi seçtiğimiz banka hesabına almak gibi bir lüksümüz var mı yoksa Google yaşadığımız ülkedeki banka hesabına aktarmayı zorunlu mu kılıyor.?
B
3 yıl
Ekşi sözlük yazar hesabımı satıyorum.almak isteyenler?
Ekşi sözlük Hesabımı satıyorum. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum almak isteyenler mesaj atabilir.

Veya forum dışından ulaşmak isteyen
  • instagram theworldisyoursy
  • Telegram michael5833
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.