T

Binbaşı
03 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
155 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Satılmıştır
satıldı...
T
16 yıl
TŞOF: LPG fiyatları acilen aşağı çekilmeli
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, ticari taksilerin ve özel otomobillerin Avrupa ülkelerinde LPG gazı kullanılması ve çevrenin kirletilmemesi için teşvik edildiğini, Türkiye’de ise sürekli yapılan zamlarla LPG kullanımının önüne engeller konulduğunu söyledi.

Apaydın, “Son yapılan zamlar ile taksici esnafımız bu kriz ortamında çok zor şartlarda çalışıyor. Acilen LPG fiyatları aşağı çekilmeli” dedi.

TŞOF Başkanı Apaydın yaptığı açıklamada, İtalya, Fransa, İspanya, Avustralya, ABD ve Hollanda gibi ülkelerin çevrenin korunması amacıyla LPG kullanımını teşvik ettiğini belirterek, “Avustralya'da litresi 0,18, ABD'de 0,26, Hollanda'da 0,29 dolar olan LPG'nin Türkiye'de 1.27 dolar. Dünyada LPG'yi en fazla kullanan ülkeler gelişmiş ülkeler. Fiyatı en yüksek olan ülke ise Türkiye. Bu nedenle Türkiye'de LPG fiyatlarının gelişmiş ülkeler seviyesine çekilmesi artık kaçınılmaz” dedi.

Türkiye'de ilgi görmesine rağmen LPG'li araç üretiminin sadece bir firma tarafından gerçekleştirildiğini de anlatan Apaydın, “Türkiye’de 2 milyon 300 binin üzerinde otomobil LPG’li. Yaklaşık 3 ay önce 147 dolar olan petrolün varili 60 dolara kadar geriledi. Ancak LPG fiyatlarında herhangi bir indirime gidilmiyor. Ülke genelinde bulunan 120 bin taksinin yüzde 70’i LPG’li. LPG fiyatlarında indirime gidilmediği için ticari taksi sahipleri olumsuz etkilenmektedir. Bu konuda Maliye Bakanlığının LPG’deki KDV ve ÖTV oranlarında indirime gitmelidir” dedi.

orjinalini görmek için link yazısına tıklayın : link
T
16 yıl
internet explorer 7\u0027de ilk sayfanın geç açılması
ie7'yi açtığım zaman ilk sayfaya bağlanması 10 saniye civarında sürüyor, ondan sonra explorer'i kapatana kadar normal kullanabiliyorum ama explorer'i kapatıp açınca gene ilk bağlantı kurması için 10 saniye daha beklemek gerekiyor.Acaba yanlış yükleme mi oldu diye ie7'yi kaldırım tekrar 6'ya döndüm, onda ilk bağlantı normal, sonra web üzerinden tekrar 7 yükledim, sonuç gene aynı, ilk sayfa 10 saniye sonra açılıyor.Herhangi bir eklentiden mi acaba diye eklentisiz ie7 açtım ( tüm programlar>donatılar>sistem araçları>internet explorer_eklenti yok), orada da geç açılıyor, firefox kurdum onda problem yok, bu problemi çözemedim gitti, acaba bu konuda bir fikri olan var mı?
saygılarımla...
T
17 yıl
xbmc problemi
xbox1 için;
bu hafta sonuna kadar xbmc'den bilgisayarımdaki medyaları sorunsuz izleyebiliyordum ama dün denediğimde xmbc'den smb network'e girmek istediğim zaman network adını ve bilgisayar adını görebiliyorum ama paylaştığım dosyaları göremiyorum.daha önce bu sorunla karşılaşmış olan var mı?
muhtemelen windows update'lerinden biri yüzünden ama firewall'u kontrol ettim kapalı, bilgisayarımdan xbox'a ftp ile sorunsuz bağlanabiliyorum ama xbox dan bilgisayarımdaki paylaştığım dosyaları göremiyorum. :(
T
17 yıl
Xbox Repair Guide 2.1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.