_

Yarbay
02 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
111 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
3 yıl
Farklı Ağlara Bağlı İki Bilgisayar Arasında Ortak Klasör Mümkün Mü?
Arkadaşlar merhaba. İki farklı ağa bağlı bilgisayar arasında ortak, yani iki taraftan da değişiklik yapılabilecek bir klasör oluşturmak mümkün mü? Örneğin bilgisayarın birisi ofiste ve ofisteki internete bağlı olacak, diğeri evde ve evdeki internete bağlı olacak. İkisi arasında da ortak bir klasör istiyorum. Birisi üzerinden bir dosyada değişiklik yaptığımda, diğerinde de aynı değişiklik olacak.

Aynı ağa bağlı bilgisayarlarda bunu yapmak mümkün, onu biliyorum. Sorun farklı ağlarda oluşuyor. Aklıma tüm dosyalarımı Google Drive'a yüklemek ve orada düzenleme yapmak ya da uzaktan erişim ile diğer bilgisayara bağlanmak geliyor. Fakat bunlar kullanışsız olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
_
4 yıl
Mediamarkt Siemens EQ.3 Espresso Makinesi
Mediamarkt internet sitesinde Siemens EQ.3 espresso makinesi sepette 1750TL'ye geliyor. Piyasadaki en uygun fiyattan ortalama %20 daha uygun.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sıemens-eq-3-tı303203rw-otomatik-kahve-ve-espresso-makinesi-1180962.html
_
6 yıl
Derin Çukura Düşersek Ne Olur? Havayastığı Patlar Mı? Bir W211 Hikayesi (Video)
Merhaba arkadaşlar. İzleyeceğiniz videolarda, bir W211 Mercedes'in derin çukurlarda gördüğü hasarı ve verdiği tepkileri ağır çekimde göreceksiniz. Son videoda ise çukura girmekle havayastığı açılır mı bunu göreceksiniz. Keyifli bir seri çekmişler. İyi seyirler.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
_
7 yıl
CVT Şanzımandan Anlayanlar Yardım Gerekli (Videolu)
Arkadaşlar merhaba. CVT şanzımanlı A serisinde bir sorun yaşıyorum. Gaza biraz fazla basıp 3000 deviri geçtiğim zaman arabada bir şeyler boşa çıkıyormuş gibi hızlanma kesile kesile devam ediyor ve devir saati videoda göründüğü gibi davranıyor. Videoda gaza sürekli basıyorum, devir saati ise bir yukarı bir aşağı gidip geliyor. Araba da aynı şekilde dalgalanarak hızlanmaya çalışıyor.

Araştırdığım kadarıyla CVT şanzımanlarda baskı balata yok, bir kayış vasıtası ile şanzıman oranları ayarlanıyor. Bu kayışın değişimi gibi bir bilgi ise hiç göremedim. Sorunun kaynağı nedir, bilgisi olanların yardımını bekliyorum.


Videoyu izlemek için tıklayınız
_
9 yıl
Carraro\u0027nun Ücretsiz Kurulum Yalanı! (Güngörler Bisiklet)
N11 üzerinden Carraro marka bir bisiklet almaya karar verdim. İlanda ücretsiz servis kurulumu olduğunu görerek siparişimi verdim. Bisiklet geldikten sonra "0 850 222 2624" numaralı telefondan Carraro müşteri hizmetlerini aradım ve bisikletimi herhangi bir servis noktasında ücretsiz kurdurup kurduramayacağımı sordum. Gelen cevap herhangi bir serviste ücretsiz olarak kurulum yapılabileceği yönünde idi.

Bunun üzerine internet sitesi üzerinden, Ankara'da bana en yakın olan "ÖZGÜNGÖRLER TUR.SAN.LTD.ŞTİ." (Güngörler Bisiklet) isimli firmayı aradım. Bisiklet satın aldığımı ve kurulum yaptırmak istediğimi söyledim. Gelen cevap şaşkınlık vericiydi, 25 lira karşılığında kurulum yapabileceklerini söylediler. Ben ise müşteri hizmetlerinden ücretsiz kurulum yapılacağı bilgisini aldığımı söyledim, aldığım cevap ise bizde ek ücret çıkıyor oldu. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Satış müdürü olduğu bilgisi verilen kişiye bağlandım, bana aradığım firmanın sahibinin ismi verildi ve onunla görüşmem istendi, ek olarak da kurma yükümlülükleri olduğu bilgisi verildi. Bu bilgiler ile birlikte Güngörler Bisiklet'i tekrar aradım. Firma sahibine, satış müdüründen aldığım bilgileri aktardım. Bundan sonra aldığım cevaplar ise şok ediciydi! Bisikleti mağazadan almam gerekirken ne diye internetten aldığım, kendisinin mağaza sahibi olduğu ve kimsenin demesiyle bir şey yapmak zorunda olmadığı v.b şeyler söyledi.

Netice olarak listedeki başka bir numarayı arayarak bisikletimi ücretsiz kurdurdum ve bisikletin yanında gelen "kurulum kuponunu" bisikletçiye verdim. Kısacası Carraro'nun bayileri üzerinde en ufak bir yaptırım gücü yok, köşe başındaki bakkal dahi bu firmadan daha kurumsaldır. Carraro marka bisiklet alırken ücretsiz kurulumun tamamen bayinin insiyatifinde olduğunu bilerek alınız.

Google aramalarında çıkması için;
Güngörler Bisiklet
Güngörlerbisiklet
Özgüngörler
_
10 yıl
Bu insanlar ne için bekletiliyor?
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah saat 11.00 sularında Eskişehir yönünden Kızılay yönüne giderken çekmiş olduğum fotoğrafları aşağıya ekliyorum. Bu polisler, bomboş yolda bu kadar insanı ne için bekletiyor?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
_
10 yıl
Simfree iPhone 6 Amerika\u0027da ne zaman çıkar?
Biliyorsunuz ki 2 gün sonra USA Apple Store online ön siparişe başlıyor. Şimdi dikkatimi çekti de sadece contract-free olanı mevcut, o da T-Mobile'a sim kilitli anladığım kadarıyla. 2 gün sonra simfree siparişi vermemiz mümkün değil mi, aynı şekilde 19 Eylül'de Apple Store'dan simfree alamıyor muyuz?
_
10 yıl
Cepten Sadece İnternet
Merhaba arkadaşlar. Sadece 1 ay kullanmak için (yani taahhütsüz) bir internet paketine ihtiyacım var. Hat yeni alınacak. En az 4GB olmalı, dolduktan sonra hız düşümüyle sınırsız olsa tadından yenmez. Bugün bir Avea bayisine gittim 35TL'ye faturasız hat veriyor ve 6GB internetin de 40TL olduğunu söylüyor. Bu paketi internette bulamadım. Cepten data hattıyla veya normal hatla bu şekilde internet kullanmam mümkün mü? Daha uygun fiyata farklı alternatifler var mıdır?
_
11 yıl
Samsung Smart TV Ve Kablosuz Klavye-Mouse Fiyaskosu!
Merhaba arkadaşlar, Samsung 42F5570 smart TV'mi daha verimli kullanabilmek adına bugün Logitech MK220 kablosuz klavye+mouse setini aldım. Biraz önce denedim ve sonuç tam anlamıyla fiyasko. TV'nin bir adım gerisinden bile klavye yazmıyor. TV'ye alıcının takılı olduğu kenara gittiğimde, yani alıcı ile klavye-mouse arasında hiç engel yokken 1 metreden problemsiz çalışıyor. Anladığım kadarıyla problemlerden birisi USB girişinin TV'nin arkasında olması sebebiyle iletişim kuramıyorlar. Benim garipsediğim nokta ise sinyal seviyesinin bu kadar zayıf olması. Aynı şekilde, bilgisayarımda aylardır keyifle kullandığım Logitech M185 mouse da TV'nin yanına geçmeden çekmiyor.

Sizlerden öğrenmek istediğim, wireless ile haberleşme dışında hangi teknolojiyi kullanan klavye+mouse kullanmalıyım? Wireless olanlar bir işe yaramıyor sanırım.

_
11 yıl
NIKKOR 55-200mm VR - NIKKOR 55-300mm VR
Merhaba arkadaşlar. D5100 kullanıcısıyım ve elimde bulunan lenslere ek olarak bu iki lensten birisini almayı düşünüyorum. Elimde bulunan lensler ise 18-55mm VR ve 50mm F/1.8G lensler. İhtiyacım olan ise zoom. 18-55mm aralığını karşılayan bir lensim var, portre için de lensim var. Geriye kalan alan için başlıktaki lenslerden hangisini tercih etmeliyim?

Lensi Amerika'dan alacağım; 55-200mm olan yaklaşık 275$, 55-300mm olan yaklaşık 450$. Arada 175$ var ki bu farkı verdiğim zaman 100mm'lik alan kazanayım derken netlikten olur muyum? Bir de bu 55-300mm olan VR "II" olarak geçiyor, bunun bir artısı var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.