A

Er
25 Haziran 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Hollanda\u0027da üniversite okumak için gereken şartlar nelerdir?
Hollanda'da üniversite okumak istiyorum ama felemenkçe bilmiyorum ingilizce ile okuyabilir miyim? Hangi sınavlara gitmem gerekiyor essay fln yazmam gerekiyor mu? Ortalamam 71 10. Sınıfım geç mi kaldım? İyi düzeyde İngilizce biliyorum.
A
geçen yıl
Yurtdışında üniversite okumak için zengin mi olmak gerekiyor?
10. Sınıfım yurtdışında üniversite okumak yıllardır hayalim ama maddi durumumuz orta seviyenin bi tık altında diyebilirim biraz kötü durumdayız maddi olarak. Burs kazanırsam da yurt masraflarını nasıl karşılayabilirim ki. Off çok moralim bozuk sanırım gidemem. Hollanda'ya gitmek istiyorum. Nasıl burs kazanabilirim ki zaten ortalamam 71🥲
A
geçen yıl
Anime önerisi verebilir misiniz?
Anime izlemeyi çok seviyorum japonca hiragana biliyorum ve katakana da okuyabiliyorum. Temel japonca bilgim var. Aşırı şiddet içeren ve cinsellik/çıplaklık içeren bir anime önermeyin lütfen. 16 yaşındayım mümkünse okul hayatı veya fantastik olsun şimdiden teşekkür ederim.
A
geçen yıl
Anime ile japonca öğrenen var mı aranızda
Ben anime ile japonca öğreniyorum hiragana biliyorum kelime dağarcığım çok gelişti ve gramer ve cümle kalıpları açısından da çok yararı oldu. Anime ile japonca öğrenen var mı aranızda? Sizde durumlar nasıl faydası oldu mu? Bana çok faydası oldu😃🙂 umarım bir gün animeleri altyazısız izleyebilirim🙏
A
geçen yıl
16 yaşında internetten nasıl para kazanılır
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım bireysel emekliliğim var ve işbank para card aldım ama nerden para kazanabileceğimi bilmiyorum. Yurtdışında üniversite okumak için para biriktirmek istiyorum. İnternetten mining vs işlere bulaşmadan oyunlarla ve anketler gibi şeylerle para kazanabilir miyim. Lütfen güvenli olduğundan emin olmadığınız şeyleri önermeyin. Espri yapanların yorumu silinecektir....
A
geçen yıl
Almanca nasıl geliştirilir uygulama ve kitap önerin lütfen
Almanca öğreniyorum A1.1 seviyesindeyim. Yurtdışına gitmek için öğreniyorum. Gramer kitabı almak istiyorum ama bulunduğum şehirde yok. İnternetten alabilirim. 150 tl bütçem var. Ayrıca lütfen ücretsiz uygulamalar önerin. Ücretli kullanmam pek mümkün değil ama ücreti iyiyse bi bakarız. Kendime konu listesi hazırladım youtube ile gidiyorum şimdilik. Önerdiğiniz kanallar varsa türkçe veya ingilizce farketmez B1-B2 seviyesi ingilizce bildiğim için anlarım.
A
geçen yıl
İsviçrede üniversite okumak için gerekenler
İsviçrede alman kantonunda üniversite okumak istiyorum. Gerekli sınavlar ve evraklar nelerdir? Bu üniversitelerden nasıl kabul alabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.