S

Çavuş
23 Haziran 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 ay
Superonline Satürasyon Alt yapı yetersizliği
4-5 Senedir superonline fiber kullanıcısıyım.İlk kullandığım birkaç ay dışında daha sonrasında müthiş internet kararsızlığı ve kalitesizliği ile karşı karşıya kaldım.Gündüzleri ve akşamları farketmiyor.Gündüzleri yoğunluk daha az olduğu için kalitesizlik ve kararsızlık daha az oluyor.Fakat hafta sonları ise ping dalgalanmaları ve kararsızlık resmen tavan yapıyor.Satürasyon ile ilgili biraz araştırma yaptım fakat çok fazla bilgiye ulaşamadım.Btk 'ya gerekli şikayetimi yazdım ama yasal olarak bununla ilgili bir düzenleme varmı merak ediyorum.Mesela belli bir kullanıcıyı aştıklarında gerekli altyapı çalışmalarını yapma zorunluluğu varmı?.Yada bizlerin böyle hakları hukukları mevcutmu?.Ne gibi haklarımız var merak ediyorum.Yada nerelere şikayette ve talepte bulunmalıyız yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
S
2 yıl
1660 Ti Display Port\u0027ta Gsync Ayarı Çıkmıyor YARDIM LÜTFEN!!
1660 Ti ekran kartım var...B550 Anakart kullanıyorum...Bios'tan Gen1-Gen2-Gen3-Gen4 ayarlarından birini seçeyim dedim zira stabil çalışmıyor...Fakat bu sefer Display port kullanmama rağmen Gsync ve diğer monitör seçeneklerim ortadan kayboldu...Bu şekilde çıkıyor...Bu problemi nasıl çözebilirim?...
< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Superonline Fiber Vpn Engellemelerin ve Yavaşlatılmasının Önüne Nasıl Geçeriz?...
Superonline Fiber Vpn Engellemelerin ve Yavaşlatılmasının Önüne Nasıl Geçeriz?.Başlıkta yazıldığı gibi arkadaşlar.Yurtdışı serverlarında oyun oynuyorum.2-2.5 sene önce birkaç ay stabil bir şekilde oynamıştım.Daha sonra maalesef pingleri yükselmeye başlayınca Vpn ihtiyaç oldu.Vpn ile zar zor ping düşüyor fakat. Vpn engellemeleri yavaşlatmaları yüzünden oyunu sanki akvaryumun içerisinde oynuyormuşum gibi hissediyorum.Devamlı oyun esnasında Fps drop yemeden durmuyor.Oyun içinde o kadar berbat bir hale geliyor ki görüntüler birbirine giriyor resmen.Superonline fibere yüzlerce şikayet bırakmama rağmen klasik robot mesajlarından başka birşey gelmiyor.Web'te 300 ms Oyunda 90 ms bilmem ne...Tracert nslookup yok ping değerlerinizi gönderin inceleyeceğiz.Yalan.Çünkü sayısal olarak herşey normal görünüyor.Ama oyun içinde ise hiçbirşey normal değil.Herşey bildiğiniz mantıksız.Bu engellemelerin ve yavaşlatılmasını nasıl engelleyebiliriz?.Yardımcı olursanız çok sevinirim.2 yıldır resmen çile çekiyoruz.
S
2 yıl
Dual 1660 Ti Ekran Kartı Mhz Neden Bu kadar Düşük?
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar Dual Oc 1660 Ti ekran kartım var...Mhz 300 ile 1500 arası değişken şekilde devam ediyor...Nvidia inspector diye bir program kurduğumda ise 1500 Gpu clock'a sabitleniyor...Memory Clock'ta 6000'e sabitleniyor...Ne yapmam gerek bu ekran kartını stabil halde çalıştırabilmem için?...Bir rehber varmı bildiğiniz veya önerdiğiniz?...
S
2 yıl
Dual 1660 Ti Ekran Kartı Boost...
Dual 1660 Ti Ekran kartım var arkadaşlar...Ekran kartı boost yapmasın istiyorum...Ne yapmam gerekiyor?...Bu konuyla ilgili bilgi verebilecek varmı?...Teşekkürler!.
S
2 yıl
Ryzen 9 5900x işlemci +Dual Oc 1660ti Ekran kartı Performans Hiç Alamıyorum...
Ryzen 9 5900x işlemcim var.
Dual Oc Nvidia 1660 Ti Ekran kartı mevcut.
B550 Wifi Plus Ana kartım var.
Oyunlarda görüntüler resmen iç içe geçiyor...Ve Mouse hareket ettirirken sanki mousesun üzerinde 1000 kat yük var gibi ağır.Düşey Senkronizasyonu açıp kapatmaktan gına geldi.
Farklı farklı Ekran kartı sürücüsü aramaktan gına geldi.
Birçoğunu tek tek denedim.
Stabil bir halde mümkün değil çalışmıyor.
Anakart bios'u güncel.
Ekran kartı kablolarını değiştirdim.
850w Güç kaynağı var.

Quick Cpu indirdim.
Core'lardan sanki üçü çalışıyor geri kalanı yatıyor gibi...Bilgisayar konusunda çok bilinçli birisi olmadığımı baştan söyliyeyim.Sanki bir tuşa basıpta birşeyi çalıştırmam gerekiyor ama o tuşu bir türlü bulamıyorum.
Win 10 pro kullanıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Amd Ryzen 9 5900x+Dual Oc 1660ti için Power Önerisi?
Amd Ryzen 9 5900x işlemci...
Dual Oc Gtx 1660ti Ekran kartı...
Sıvı Soğutucu...
B550 plus Wi-fi anakart...
16 gb ram 3600...
Samsung 980 plus Nvme2...
Çok bilgisayardan anlamadığım için bu tür bileşenleri olan bir masaüstü pc için power supply önerisine acil ihtiyacım var...Pc'nin stabil çalışabilmesi için ne kadarlık bir power supply'a ihtiyaç var?...
S
3 yıl
Superonline DNS neden değişmiyor görünüyor?...
Ip4 ile dns'i değiştiriyorum...Daha sonra Zte H267A modem'in arayüzüne girip aynı dns'i DHPC Sunucu altında bulunan yerlerede aynı dnsleri giriyorum...Fakat modemin internet bölümünden durumuna baktığımda Dns'leri resimdeki gibi çıkıyor...Superonline dnslerini kalıcı olarak nasıl değiştirebilirim yardım edebilecek biri varmı acaba???
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.