K

Yarbay
02 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Kullanıcı darboğazı yaratmayan modem arıyorum
Merhaba dostlar. Evde wifi üzerinden çok fazla kullanıcı bağlanmakta ve mevcut modemim (w9970 V1) bu yükü son zamanlarda kaldıramamakta. İnternet alt yapıp Türknet, ilk atapta alt yapıdan olduğunu düşündüm ama defalarca müdahale edilmesine rağmen sorunum çözülmedi.

Wifi olarak toplamda 10-12 cihazın aynı anda bağlandığı durumlar oluyor. Bu senaryoda internet bağlantısı olduğu halde bağlantıda gidip gelmeler oluşabiliyor.

Bur sorunu yaşamayacağım yeni bir modem almak istiyorum. Almışkende mevcut standartları da karşılayan iyi bir modem olması benim için önemli. Bu tarz sorunlar yaşamayacağım wifi menzil sıkıntısı olmayan bir modem önerebilirseniz memnun olurum.
K
4 yıl
2k Monitörlü Oyun Sistemi Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır donanım dünyasını takip edemiyorum.
Mevcuttaki 2008 model pc mi değiştirmeyi düşünüyorum.Sistem Oyun ve Günlük kullanım amaçlı olacak.En son model olsun diye bir derdim yok.
1080P de Full ayarlarda oyunları oynayabilmem benim için yeterli.
Monitör olarak 2k 27" bir monitör düşünüyorum. Film izlemeyi seviyorum. Ayrıyetten Tv almamak için kaliteli bir IPS monitör benim için önemli.
Eski sistemimde 550 lik psu bulunmakta. Psu'suz kasa önceliğimdir.

Bütçe olarak Monitör dahil 7500 tl dir.Çok elzem durumda biraz daha(200-300tl) üzerine çıkabilirim.
K
6 yıl
Projem için arızalı 50mm F1.8 Aramaktayım
Merhaba dostlar üniversitede bir projem için arızalı 50mm F1.8 lenslere ihtiyacım vardır.Elinde olan varsa iletişime geçebilirse çok memnun olurum.
K
7 yıl
Çamaşır Makinesi Tavsiyesi (Kafalar Duman!)
Merhaba dostlar evdeki bosch maxx 6 model çamaşır makinemi memlekete götürdüm ve yerine yeni bir makine bakıyorum ama her kafadan farklı ses çıkıyor neyin iyi neyin kötü olduğunu anlayamaz oldum.Bosch makinemden genel olarak memnundum tek sıkıntım kasası bir kaç yerden çürümüştü birde bilya sesi yapıyordu onun dışında 10 senedir kullandığım bir makineydi.

Şimdi bunun yerine yine kaliteli bir makine bakıyorum beni 10 sene yine idare edecek sessiz sakin kafa ağrıtmayacak bir model.

Bütçe olarak çok uçuk kaçık modeller istemiyorum 1600-1700 tl yi geçmezse iyi olur.Hacim olarakta Annem 8 kilo istiyor ama yorgan vs için 9 kiloluk olanlar daha uygun diye görüyorum.Sizlerin değerli yorumlarınıda bekliyorum.

Devir olarakta ne kadar düşük olursa o kadar iyi çünkü annem yüksek devirde yıkama yapmıyor.
K
7 yıl
Canon 50mm Belası
Merhaba dostlar 550D makinemde kullandığım 50mm len sıkıştı ve çıkmıyor.Kendi çabalarımla kaba kuvvet uygulayarak açmayı denedim ama tırnaklar bir türlü bırakmıyor.Mercek kısmından lensi açtım içinden ulaşıp sökeyim dedim bu seferde flex kablosunu kopardım.

Hem lensimi tamir edecek hemde bu işi çözebilecek İstanbulda bir adres varmıdır?
K
7 yıl
Anakart+CPU önerisi
600 Tl bir bütçeye Anakart+CPU tavsiyesi alabiirmiyim.Sıfır yada ikinci el fark etmez.Güncel sistemim e8400 lü bir sistem çok kasarak çalışıyor memnun değilim.Daha çok internet kullanımı arada solid autocad gibi programlar kullanıyorum.Benim için donmaması akıcı bir sistem olması yeterli.
K
9 yıl
Gezi İçin Lens Tavsiyesi
Merhaba dostlar Haziran ayında 1 aylık yurt dışı gezisine çıkacağım makinemide(550D) yanıma alacağım ama bir türlü lens konusunda karar veremiyorum.Önceden elimde 55-250,50mm f1.8 vardı bunları maddi durumlardan dolayı sattım ve şuan elimde bir tek kit lens kaldı.Kit lensinde keskinliğinden pek memnun değilim açıkcası..Genelde sokak fotoğrafçılığı tarzında olacak yaptığım çekimler ama manzara fotolarınıda eksik etmeyeceğim kafamda Tamron 17-50 var ama sürekli acaba zoom da lazım olur mu diye 18-135e de yöneliyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
K
9 yıl
Harddisk Işığım Sürekli Yanıyor
Uzun zamandır bilgisayarımın yavaşlamasından şikayetçiydim artık iyice çekilmez bir hal almaya başladı.Açılması dakikalar sürüyor ve sürekli hdd ışığı yanıp sönüyor.Sata kablosunu değiştirdim sorun düzelmedi okuma hızıda çok düşük sıkıntı neden olabilir?

< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Bilgisayarımı Upgrade Etmek İstiyorum
Evet dostlar eski bilgisayarımı kardeşim oyun oynasın diye upgrade etmek istiyorum.Sıfır yada ikinci el fark etmez.

E8400
Ep35C-ds3r
2 gb ddr2 ram
Saphire 4830 512mb

FHD monitör almayı düşünüyorum orta ayarda oynatsa yeter beni en düşük maliyetle ne kurtarır merak ediyorum

Bütçe max 500 tl
K
10 yıl
Harici Diskime Virüs Bulaştı Yardım
Dostlar harici diskimi arkadaşımın bilgisayarına taktım daha sonra kendi bilgisayarıma taktığımda dosyalarımın aynısının salt okunur versiyonları kopyalanmış diskimin içine.Virüs programı ile içini taratmaya çalıştım dosyalar kendini kopyalamaya başladı şuan 1TB lık hdd full dolu görünüyor.İçinde önemli bilgilerim var nasıl temizleyeceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.