C

Er
10 Haziran 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 ay
Ek İş Ne Yapabilirim?
Arkadaşlar Merhaba, saat 09:30 19:30 bir beyaz eşya bayisinde satış danışmanı olarak çalışıyorum. Borçlarımdan dolayı ek iş yapmak istiyorum cebime ekstra üç beş kuruş girmesi açısından Ankara'dayım bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
C
2 ay
290.000₺ Borç Sizce Nasıl Bir Borç?
Merhaba, bundan 1 ay öncesinde foruma kumarda battığımı ve intiharın eşiinde olduğuma dair bir başlık açmıştım. Sizin yorumlarınız çok iyi gelmişti. Şimdi findeksten kontrol ettiğimde 290.000₺ borcumun olduğunu ve borcun yaklaşık 200.000₺'lik kısmının önümüzdeki martta biteceğini biliyorum. Sizce 19.000₺'lik maaş ile bunun altından kalkabilir miyim ?
C
2 ay
Dolgu Yapılan Dişin Sızlaması
Merhaba arkadaşlar, bu hafta başı pazartesi günü 4 tane dolgu yapıldı dişlerime. Bu dolguların üçü ön üç dişime diğeri sol arka dişlerimden birine yapıldı. Doktor işlem bittikten sonra birsüre hassasiyetinin olmasının normal olduğunu söyledi fakat sağlık anksiyeti olan biri olarak sizlere sormak istedim sol arkada ki dişin herhangi bir hassasiyeti kalmadı fakat ön dişlerdeki dolgu halen sigara veya soğuk sıcak bişey içerken sızlama yapıyor. Bu normal mi sizce? eğer normalse ne kadar daha çekerim bu ızdırabı beni aydınlatabillirseniz sevinirim.
C
3 yıl
Philips 58PUS8505 vs Sony KD-65XH8196
Merhaba arkadaşlar 9.200 TL civarı bir bütçem var ve bu iki televizyon arasında kaldım. 58 veya 65 inç olsun istiyorum. Bu iki modelden biri olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinrim... Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.