A

Er
05 Haziran 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 ay
Harley bot
Daha dün gidip boynerde harley bir bot aldım denediğimde ayağıma tam oluyodu bi sorun yoktu beğendim aldım etiketini söküp bugün 4 5 saat giymeme rağmen topuklarımın arkası deli gibi acıdı yürüyemeyecek derecede ve su topladı.Şimdi ben bu ürünü geri iade edip ordan farklı bir bot alabilir miyim? Veya vatka dene bişey varmiş onu koyup giyeyim mi rahat eder miyim? Yardım ederseniz çok sevinirim çünkü çok para verdim bota...
A
9 ay
Essay yazmak
Essay yazmamı nasıl geliştirebilirim uyguladığınız vefayda sağladığinız metodlar neler ve kullandığınız bir uygulama var mıydı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
A
9 ay
Ytü iys
Bir hafta sonra iys sınavina gireceğim hazırlığı geçmek için devamsızlıktan kalmıştım.Hazırlığa nerdeyse 1 ay falan gittiğim için writing kısmım çok kötü ve burdan puan alamamak gözümü çok korkutuyo.Normalde kelime haznem nerdeyse b1 seviyesinde olmasına ve reading kısmının hepsini yapabilmeme rağmen writing kısmında tıkanıyorum sanki beynim duruyo aklıma hiçbir şey gelmiyor.Bundan önce girmiş arkadaşlar writingden nasıl puan alabilirim 10 puan falan alsam bile yeter önerileriniz nedir?(mesela 250 kelime istiyorlar 150 kelime yazsam falan ya da b2 tarzı kelimelerle yazsam az cümle, puan alabilir miyim lütfen aydınlatabilir misiniz.)
A
2 yıl
Masa tenisi salonu
İstanbul avrupada kayıt olabileceğim bir kurs ya da kulüp var mıdır bildiğiniz ? Boş vakitlerimi orada değerlendirmek istiyorum.
A
2 yıl
Kyk yurt hakkında
.
A
2 yıl
Donanimhaber ve yalnızlık
Şuan hazırlık sınıfında tenefüste aklıma gelen şeydir.Bi düşündüm de dhde aktif olduğum ve konular okuduğum zamanlar hep yalnız olduğum zamanlardı üniye geldiğimden beri sadece 2 defa girdim.Dh'ye zamanında yalnızlığımı giderdiği ve yardımcı olduğu için teşekkür ederim
A
2 yıl
Uni kazanmama rağmen yks çalışmak istemek
Bu ilk senemde 18k sıralama yaparak ytü mat müh kazandım bölümümden de üniversitemden de memnunum zaten 3 tercih yapmıştım 3ü de mat mühdü.Ama bu sene girecek olan insanların çalışma günlüklerini görünce içimden nedense ders çalışmak geliyo.Galiba bunun sebebi benim bu zamanlarda ve ilk üç sene yatmamdı , potansiyelimi tam olarak gerçekleştiremedim.
Benim gibi böyle üni kazanıp da hâlâ aslında bi sene daha kalsam sınavı parçalarım hissi olan var mı ?
A
2 yıl
Yurtlar ne zaman açılır
Bu sene tahmini olarak yurtlarda ne zaman kalmaya başlayabiliriz, geçen sene ne zaman başlamıştı kyklar açıklandıktan sonra
A
2 yıl
Eskişehir teknik
Bir arkadaşım wp gruplarını veya dc gruplarını bulamamış bilen var mı grupları falan
A
2 yıl
Laptop şarj problemi
İlk önce bu konunun yerinin burası olmadığı biliyorum ama konu dışında çok fazla cevap gelmediği için aynı paragrafı buraya da yazıyorum.
Ben bundan 1 ay önce asus tuf f15 i5 11400h 512gb ssd 16gb ram ve rtx3050li laptop aldım, bu süre zarfı boyunca hep şarjda kullanmıştım bi akşam dizi izlemek için şarjdan çıkarıp kendi bataryasıyla izleyeyim dedim demez olaydım özelliklerinde 4-5 saat batarya süresi vadeden bilgisayar 1saatte yüzde yüzden yüzde beşe düştü. Arkaplan uygulamalarını sınırlandırdım rgbleri kapattım en uzun pil ömrü moduna aldım ama en fazla 1saat 10dk oldu.Tabi böyle olunca da teknik servise gönderdim.Gönderdikten sonra bi yakınım bana bunun normal olduğunu laptopumun ekran kartının ve diğer bileşenlerinin güçlü olduğu için fazla şarj yediğini söyledi onda da monster var bu arada onunki de 1.30 saat dayanıyomuş.Benim arkadaşımın gtx1650li 8gb ramli laptopu 3-4 saat dayanıyomuş onda neden böyle bi sorun yok mesela? Yakınımın dediği doğru mu acaba benim laptopumun özelliklerine sahip olan arkadaşlarda batarya süresi ne kadar ? Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.