*

Yüzbaşı
02 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
*
13 yıl
Killzone 3 \u0026 Crysis 2 Hk.
Selam,

Daha önce cevaplandıysa yada mevzu bahsi geçtiyse çok özür fakat ufak bir sorunun cevabına acil ihtiyacım var arkadaşlar.

Thehut sitesinden alınan Crysis 2 ve Killzone 3 oyunlarda tükçe destek çıkıyormu. Fiyatları uygun oluyor ve bazan indirim coduda geliyor. Alan oldumu sizlerler.

Thehut Pal bölge oyun gönderiyor diye biliriyorum.

Tşk.
*
13 yıl
Oyunların bölge kodları ile ilgili ufak bir soru
Arkadaşlar, bir arkadaş ile elimizdeki oyunları takas edicez yalnız onun makina NTSC bendeki PAL.

Oyunlar ise Metro 2033 ve Assaisan's Creed BrotherHood.
Oyunlar RF'midir.
*
13 yıl
Xbox 360 Mac Adres
Arkadaşlar, Xbox slim ile wireless modeme bağlanıcam ama bizim modem netgear olduğu için modemden bağlanmak isteyen mac adrese izin vermem lazım. Ps3 mac adresi kolay bulmuştum menülerinden ama xbox'unkini bulamadım. Hangi menüde bulabilirim konsolum mac adresini.

Tşk.
*
14 yıl
Africa Oyunu Hk.
Arkadaşlar Selam,

Africa oyununu oynayan varmı, almayı planlıyorum ama biraz sıra dışı olduğu için yanlış seçimden korkuyorum.
Oynayanların yorumlarına ihtiyacım var. Uzunluğu, konusu ve görev olarak saracak bir oyunmu.

Normal şartlarda avcılık oyununu severim bunuda severim sanıyorum, gerçi bu avcılık değilde foto üzerine ama olsun sonuçta gizlilik gibi vb. öğeleri işlediği için güzel olur diye umuyorum.

Tşk.
*
14 yıl
PS2 Kablosuz Gamepad
Selam Arkadaşlar,

PS2'mi yeni aldım ama ek olarak kablosuz gamepad alıcam, logitech önermeyin çünkü çok tuzlu.
İnternette bir çok ürün buldum hep farklı markalar ve duymadığım markalar olup güvenemiyorum.
Sizlerin kullandığı ve bildiği varsa bana ne önerebilirsiniz. Sizin kullandıklarınızın çekim gücü ve oyunlardaki desteği nasıl alırsam pişman olmam diyimi.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, Tşk.

NOT: Konu PS2 sayfasında belirtildi ama çok ziyaret eden olmadığı için buraya başlık için açtım.
*
14 yıl
E-Dergi Hakkında
Arkadailar, iş yerinde tüm diğer departmanlar arası dönemsel okunması amaçlı e-dergi yapmak istiyoruz fakat nasıl bir program ile yapılacağını bilmiyorum bana yok gösterin lütfen, normalde aklımdaki diğer kişilere gidicek olan bir link ile ve tıklanan link ile ekrana açılacak olan sanal dergi 3-5 sayfalık amaç biraz ilgili haber ve güzel bir şeyleri iş yeri içinde yayımlamak. Böyle bir program varmı.
Tşk.
*
15 yıl
PLM Dual DVD
Selam arkadaşlar,
Biryerden hediye 10'lu PLM Dual geldi fakat ff4 kaydederken %100'de finaldisk yazımında eror verdi iptal ettim ama oyun açılıyor hdd'ye yükledi garip ama oynuyorum, FEAR'ı kaydettim onda hiçbir sorun vermedi ama bunu xbox açmadı şaşırdım, şimdi bu dvd adi dvd onu anladım resmen belli etti kalitesini beleş filan aldık ama benim merakım makineye zararı olurmu yani okurken yarın-öbürgün makinayı uçurmasın hdd'den oynuyorum hiç ihtiyaç duymuyor okumaya ama kuruntu işte,
*
15 yıl
FAT32 Formatı nasıl atılıyor;
Arkadaşlar seagete'nin 320 GB 2.5" 5400 rpm lik harici hdd aldım fakat dosya sistemi ntfs olarak geldi ama ben bunu ps3'de kullanıcağım için FAT32 olması erekiyor ne yaptım ettimse yapamadım fdısk'ten girdim beceremedim Windows yükleme ekranında hdd'yi gördü ama biçimlendirme ekranı gelince otomatik ntfs çıkardı, normal masa üstünde sağ tıklayım denemek istediğimdede sadece ntfs çıkarıyor ama bir türlü fat 32 olarak seçenek vermiyor bana hatta windows yükleme ekranında hdd'yi 2'ye böldüm 150-150 boyuttan görür belki diye ondada aynısını yaptı;
Bu işi yapma yöntemi yokmu; ben bu hdd'yi boşunamı aldım şimdi;
*
15 yıl
17 \" Tv özelliklere sahip LCD Mont.
Arkadaşlar 17" olacak ve USB girişi olan bir mont. ( LCD tv değil ) varmı bildiğiniz; Yani tv olarakda kullanılabilecek olan 17"'lik bir mont. arıyoruz, Tv ve Mont. olaak mevcut tüm girişlere sahip olan bir mont. arıyorum;

Teşekkürler;
*
15 yıl
Xbox\u0027da Garip bir Uyarı Sesi;
Arkadaşlar dünakşam lara ile biraz takılayım dedim ve xboxa oyunu koyduktan sonra alet ilk olarak kısa bir biip sesi çakardı sonra normal şartlarda oyunu açtı, neyseki oyunu oynarkende suyun yüzeyine çıktığımız büyük gemili bölümde takıldı ama harbi takıldı dahada gelmedi makina gamepad'dende kontrol edemeyince aleti komple resetledim sonra normal bir şekilde oyuna devam etdim sorun olmadı, kırmızı filanda yanmadı ALLAH'a şükür , Sizce bu neyin nesi;
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.