Q

Onbaşı
01 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
13 yıl
Play Station 3 için monitör
Play Station 3 için monitör tavsiyeniz var mı?

nasıl bir monitör almalıyım?

alırken nelere dikkat etmeliyim?

ses çıkışı olmalı mı monitörün, ben ps3 ü bir hoparlöre direkt bağlayabilir miyim?

23 inch gibi bir büyüklükte olsun ve 600 tl yi geçmesin istiyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
Q
14 yıl
asus anakartıma uygun bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?
anakartım: asus mzn-mx se

genelde photoshop, corel draw gibi programlar kullanıyorum. o sebepten iyi bir performans almak isterim fakat çok pahalı olmamalı da. fiyat performans açısından uygun bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba?(piyasadan da çok haberdar sayılmama ama 100-150 tl arası bi para verebilirim)

not: bu arada geçen gün bir bilgisyarcıya sormuştum da,(anakart modelimi bilmiyordum o zaman) bana 8x mi 12 x mi diye sormuştu? onun farkı ne ve benimkini nasıl öğrenebilirim? anakartın modelini bilmek yeterli değil mi?
Q
17 yıl
asus notebook teknik servis sorunu
arkadaşlar ben 4 ay önce asus notebook(a4000) aldım. elime geçtiğinde batarya sorunu vardı bi süre kullandıktan sonra aldığım dükkan aracılığı ile asus türkiyeye yolladım. bataryayı sorunlu buldular, yeni batarya elimizde yok yurtdışından gelince size notebook u ulaştıracaz dediler. yaklşaşık 2,5 aydır bekliyoruz gelcek diye. bu süre zarfında tabiki devamlı aradık sorduk ama hep geçiştirdiler, gümrükte kaldı felan diye. en son 2 hafta önce aradığımızda artık hukuki yollara başvurcağımızı söyledik, onlarda yeni bataryanın bulunamadığını bize yeni notebook göndereceklerini söylediler(gitti fm2006 save im)
hadi bakalım dedik güya bu hafta yollayacaklardı ama yine aradığımızda ayın 20sinde yeni modeller gelcek o zman göndereceğiz dediler.

lütfen bana söylermisiniz bu .... ...larına ben ne yapayım. sinirden öyle bir haldeyim ki yüzyüze konuşma şansım olsa onlarla yaşama şansları pek yok, anlayın beni devamlı bilgisayar başında oturan biri için 2 buçuk ay ne demek..

lütfen bana bi fikir verin ne yapsam daha iyi olur benim durumumda..
Q
17 yıl
call of duty 2 alpha blender sorunu
arkadaşlar call of duty 2yi yükledim, oyunu açmaya kalktığımda ' error during initialization: video card or driver doesn't support alpha blending'-- uyarısını alıyorum. forumları dolaştım yeterli bir cevap bulmamadım. umarım burda bulurum. benim ekran kartım sis m661fx 128 mb. paylaşımlı ekran kartı, ayrıca onboard. directx i ,ekran kartının son driverlarını yükledim ama bi fayda yok, nolur çözün şu sorunumu call of duty oynamak istiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.