O

Çavuş
19 Mart 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
Trafikte Fiorino dan Uzak Durun
Bilmiyorum siz de fark ediyor musunuz, Ankara'da trafikte nerede olursa olsun ne zaman fiorino ya rastlasam; ara yoldan önüme atlıyorlar, makas atıyorlar, kırmızı ışık ihlali yapıyorlar, aşırı süratli kullanıyorlar. Kazaya karışmamak için haklı vs de olsam özellikle yaklaşmıyorum.

Altındaki araba ucuz veya şirket aracı olduğu için mi anlamıyorum ve özellikle artık bu araçları modifiye şekilde görüyorum. Şimdi başka araçlar da var diyeceksiniz, ben sadece son zamanlarda yoğun şekilde karşılaştığım için uyarmak istedim.
O
2 yıl
Toyota Fiyat Listesi Güncellendi
An itibariyle karşılaştığım durumdur, en boş manuel fiyatı 254.300 TL olmuş.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
2 yıl
Toyota Garanti Uzatma Hakkında
Selamlar,

İkinci el 2019 corolla aldım ve aracın sadece 20.000 bakımı dışarıda yapılmış. Aracın 3 yıllık garantisi 5 ay sonra doluyor. 40.000 bakımı toyota servisinde yapılmış ve araç şuan 42.000 km. Bu durumda aracın garantisini uzattırabilir miyim?
O
2 yıl
Yaz Lastiği Stepne Olur mu?
Selamlar,

Yeni araç aldım ve stepnesi yok. 4 tane kış lastiği alacağım. Yazlıklardan birini yeni bir tane janta taktırıp stepne olarak kullansam olur mu? Stepne için en mantıklı yöntem nedir?
O
2 yıl
2019 Corolla Stepne Hakkında
Selamlar,

2019 Corolla Vision araç aldım ve stepne gelmediğini biliyordum ancak bagaj havuzunun altında tamir kitinin plastiği var. Bunu çıkararak yerine sonradan aldığımız stepneyi takabiliyor muyuz?
O
3 yıl
Türksat KabloTV Uzaktan Kumanda Sorunu
Selamlar,

1 yılı aşkın süredir tablo tv kullanıyorum bu kadar sorunlu bir kumanda görmedim. Aylık 2 takım pil tüketiyor, çok fazla takılma oluyor.

Yok mudur bunun bir çözümü ya da alternatif kumandası ?
O
3 yıl
Corolla, Focus, Ceed ?
Selamlar arkadaşlar, forumda daha önce farklı kategorilerde bu karşılaştırma yapılmıştır mutlaka ancak daha özele indirgenmiş olarak bir sorum olacak.

150-160K bütçem var ve aşağıdaki seçenekler arasında kaldım;

Seçenek 1: Toyota Corolla 1.6 Benzin Manuel (2016-2018 Life veya Touch)
Seçenek 2: Ford Focus 1.6 Benzin Manuel (2015-2018 Trendx veya Style)

Veya bütçeyi zorlayıp 0 km;
Seçenek 3: Kia Ceed 1.0 Manuel (2019-2020 Cool Techno) => 180K fiyatı var

Daha önce focus kullandım, corolla da yeni kasasını kullandım. Sürüş olarak focus daha iyi hissettirdi ancak sorunsuz olması açısından da corolla mantıklı geliyor. Ayrıca corolla 6 ileri şanzıman sunuyor, özellikle uzun yolda daha avantajlı diye düşünüyorum.

Siz olsaydınız hangisini, hangi sebeplerden tercih ederdiniz ve hangisini neden tercih etmezdiniz ? Bunlar dışında farklı önerisi olan olursa bilmek isterim. Kullanan bilen arkadaşlardan destek bekliyorum, teşekkürler.
O
3 yıl
Kia Ceed Hakkında
Yeni kia ceed almak istiyorum ancak bazı çekincelerim var, onu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bu araç motor olarak hyundai parçalarını kullanıyor ancak;

1-) Daha yeni bir araç olduğundan yedek parça(özellikle mekanik) konusunda sorun yaşar mıyım.
2-) Yedek parça konusunda hyundai ile benzer altyapıyı mı kullanıyor (motor hariç)

Ceveplarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.