D

Er
29 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Torpilsiz bilgi kaynağı
İş hayatında torpilin önemine vurgu yapmak amacıyla torpilsizler adıyla, gerek güncel konularda gerekse kariyer konularında bilgi alışverişi yapabileceğiniz bir interaktif sözlük kurmak istedik ve dün itibariyle de sitemizi açtık.


Sizi de aramızda görmek isteriz arkadaşlar.

http://www.torpilsizler.com

yeni bir site olduğumuz için sizin fikirlerinize ihtiyaç duymaktayız.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
Kamu personel alımı soru ve cevap formu
Merhaba arkadaşlar,

Kamuda çalışmak isteyenlere yönelik yeni bir forum kurmaya karar verdik. Kamuda çalışmak isteyenlerin merak ettiği sorulara da yer vermeye çalışacağımız forumumuzda sizi de aramızda görmek isteriz.

www.torpilsizler.com


Not: IPBoard bizim yeni bir sistemdi ve bu konuda yardım isteyen arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışacağız.
D
10 yıl
3 bin TL ile milyonluk iş
Arkadaşlar, hepimizin hayalinde e-ticaret işi yapmak vardır? Belki de ufak çaplı benim gibi yapanlar da vardır.

Fırsat sitelerini fırsata çevirdi

E-ticarette yaşanan patlama, birçok başarı öyküsünü beraberinde getiriyor. Bunlardan biri de TeknoModa. Henüz dört yıllık bir geçmişi olan TeknoModa'nın ismini, direk tüketici ile bir bağlantısı olmadığı için, muhtemelen bugüne kadar duymadınız.

Engin Erdoğdu ve Bora Umurtay tarafından 2009 yılında 3 bin TL sermaye ile kurulan şirket, bugün başta Türkiye olmak üzere, Avustralya'dan Ukrayna'ya dünyanın dört bir tarafındaki popüler alışveriş sitelerine ürün tedariği sağlıyor.

Özellikle ayakkabı satışında son derece kuvvetli olan şirket, hiçbir fiziki mağazası olmamasına rağmen, geçtiğimiz yıl 140 bin çiftin üzerinde ayakkabı satışı gerçekleştirmeyi başardı. Şirket Ortaklarından Engin Erdoğdu, TeknoModa'nın öyküsünü ve gelecek planlarını anlattı.

Kaynak: http://www.patronturk.com

Aslında benim aylardır kafamda olan bir iş var. Tişört baskı işi. Bunları internetten ve fırsat sitelerinden satmak gibi.
Bu konuda bilgisi-tecrübesi olan fikir verebilecek var mı?
D
18 yıl
HDD Password problemi
Arkadaşlar merhaba..

HDD Password diye bir mesaj cıktı bilgisayarımı acınca. sorun ne olabilir. Dizüstü olunca pek fazla seçeneğimde yok. Fikri olan var mı?

Bios'a giremiyorum, tuşu ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.