E

Er
16 Ocak 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
108 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Bedelli Başvurusu halinde devlet memurluğu ataması
Merhaba. 2022 Ağustos ayında tecilim bitmekte. 2023 yılında bedelli yapmayı düşünüyorum. Fakat bir yandan da 2022 KPSS ye hazırlanıyorum. Bildiğiniz gibi sınav Ağustos-Eylül vakitleri yapılıyor. İyi bir puan alırsam 2022 Ağustosta tecilim biteceği için kurumlara başvuramayacak mıyım? Tecilim bitmeden bedelliye başvuracağım ama. Kafam çok karışık bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
E
3 yıl
Fiat Brava Kırmızı Işıktan Kalkarken Stop Ediyor
Merhaba arkadaşlar düşmanımın başına istemeyeceğim bir arabaya sahibim. Yaptık zamanında bi hata aldık işte. Bu araç benim senelerdir canıma okuyor artık burama kadar geldi. Araç ısındıktan (yani normal sıcaklığına geldikten sonra) kırmızı ışıklarda dua ediyorum stop etmemesi için. Rezil oluyorum trafikte. Otomatik vites brava 1.6. Ayrıyetten soğuk havada bile bayır çıkarken gaza yavaş yavaş bassam bile bir yerden sonra hızlanmayıp devir 7 bine kadar vurup patinaj çekip kalkıyor araba yavaş yavaş basmama rağmen. Bravanın ciğerini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi. Ülkemizdeki hiçbir ustaya güvenmiyorum her şeyi değiştirildi hiçbir çözüm bulunamadı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.