S

Er
28 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 ay
Bu fiyat bandında, pivot ve 240hz olarak hangisi? Sizin öneriniz nedir?
S
4 yıl
Laptop OverClock
Arkadaşlar Selamlar, Ben Bugün Başka Bir Siteden Bularak Adım-Adım Laptopuma Overclock Attım. Sitede MHZ yi Ekranda Bozulmalar Olana Kadar Yavaşça Artırın Yazıyordu. Buraya Kadar Herşey Tamam Fakat Ben Bu MHZ yi Fullenene Kadar Artırdım Afterburner da. Komple Kaydettim Yani Şuan Ekran Kartı ve İşlemcim En Yüksek Hızında Çalışıyor. Sonuca Gelirsek Bu Benim Bilgisayarıma Bir Zarar Verir mi? (Fulleyene Kadar Ekranda En Ufak Değişiklik Olmadı)

Lütfen Biraz Yardımcı Olun Tek Servetim Şu Emektar 10 Yıllık Bilgisayarım Başına Birşey Gelsin İstemiyorum...
S
4 yıl
RTX 2060 Lı Sistem Dizmek İstiyorum
Arkadaşlar Çok Uzun Süredir Sistem Dizmek İstiyordum. Sonunda Karşıma Bir Fırsat Çıktı. Ben Çoğunlukla Bilgisayarlarımda Ekran Kartı Sıkıntısı Çektim. Bu Nedenle Sistem Dizmeye İlk Olarak Ekran Kartıyla Başladım. Ekran Kartım RTX 2060. Sizlerden İsteğim Bu Ekran Kartına Uygun Anakart, Yeterli Olacak Şekilde RAM (Marka Olarak), İşlemci, PowerSupp, Fan. Şimdiden Öneri Yapan Herkese Teşekkürler

Bütçem = 11.000 + Ekran Kartı

Hazır PC Olursa 2060 Lı Olacak Şekilde, Daha İyi Olur.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.