Y

Onbaşı
21 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 hafta
APPLE TROY SATICISINI İCRAYA VERDİM
Herkese Merhaba,

İphone 14 pro max cihazım, Apple Zorlu Centerda ekran değişimi sonrası su aldı ve firma işçilik hatasını reddederek cihazımı onarmayı reddetdi. Sonrasında bende hakkımı Tüketici Hakem Heyetinde aradım ve Cihazın misli ile değişim kararı çıktı. Servis cihazı kapatırken ekranı tam oturtamamış ve cihazım ekrandan su almış. Konu ile ilgili PREMİUM PARTNER olan TROY firmasına ulaştım çünkü fatura sahibi kendileri idi. Ama arkadaşlar cihazın yenisi vermeyi bırakın aramadılar bile. Sonrasında karar sonrası 15 gün bekledim ve Firmayı icraya verdim. Onlarda karara itiraz ederek Tüketici Mahkemesine itiraz talebinde bulunmuşlar. Bu kadar büyük firmaların bu kadar ufak işlerle uğraşmaları ve süreci uzatıp beni yani müşteriyi inanılmaz mağdur etmeleri takdire şayan gerçekten. Bu saatten sonra Apple ürünlerini sadece Apple firmasının kendi web sitesinden almanızı tavsiye ederim.
Y
4 ay
Apple Zorlu\u0027daki Tamirden Sonra İphone 14 Pro Max SU GEÇİRDİ
1 Senelik kullandığım iPhone 14 Pro max cihazım, Apple Zorluda garantiden ekranın yeşil hata vermesinden dolayı değiştikten sonra cihazım su geçirdi. Cihazı Apple zorluya geri götürdüğümde cihazın içine hiç bakmadan cihazı bana vererek cihaz kadar tamir masrafı çıkardılar. Oraya gittiğimde cihazıma hiçbir müdahale etmedikleri için açılan çalışan cihazım şu an kullanılamıyor. Kendi yaptıkları işçilik hatasından dolayı 1 senelik su geçirmeyen cihazım ekran tamir edildikten sonra 20 gün sonra ufacık yağmurdan dolayı bence ahize kısmından su aldı. Sadece buharlanma vardı ama arkadaşlar müdahale etmedikleri için su geçirdi. Apple Türkiye'den Kıdemli Danışman Alperen Bey tarafından da yardımcı olunmadı. Cihazı kendi hatalarından dolayı kullanıcı hatası gibi göstererek garanti dışı bıraktılar. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım. Sonuçlanınca buradan da bilgilendirme yapacağım.
Y
3 yıl
ytyr
fasd
Y
3 yıl
silinsin
silinsin
Y
3 yıl
TRENDYOL KUPON 100/40 SATILIR
TRENDYOL KUPON 100/40 SATILIR

12 tl sipariş tamamlandıktan sonra hesap geri alınır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.