S

Yüzbaşı
17 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Fiber projesinin 2 hatta 3 yıldır bitmemesi
< Resime gitmek için tıklayın >
Yıllar geçen sürede bir çok ilçede projeler başlandı ve bitirildi fakat kağıthane bölgesine bir türlü proje bitmiyor. TürknetDestek saha ekipleri ile iletişim kuramıyor yani ekipler arasına iletişim sıfır veya iletişim kurmak istemiyorlar. Proje bir türlü bitmiyor Türktelekom türknetten 2 yıl sonra fiber projesi başlattı ve bitirdi bir çok kullanıcı fibere geçti. 3 yıldır bir projenin bitmemesi imkansız neden bitimiyor diye sormak istiyorum? Sahadaki ekiplerle iletişim kurmak istiyorum ve bir sonuca varamıyoruz.
S
2 yıl
Türknet fiber kurulum ekipleri ile çağrı merkezi arasındaki iletişim eksikliği?
Kurulum ekipleri sokağıma başka bir daire için gelmişti sorduğumda fiberin olduğunu ve hatta kullanan olduğunu söylediler bende başvuru için müşteri hizmetlerini aradım ve aktif olmadığını söylediler. Kurulum yapılabilen altyapıyı neden sisteminizde aktif olarak göstermiyorsunuz anlamıyorum.
S
2 yıl
2 yıldır bir türlü bağlanmayan gigafiber projesi.
2 yıl önce Türknetliydim fakat Türktelekom yüzünden hızım yavaşladı vs mecburen başka bir iss ye geçtim ve 2 yıl tahhüt verdim. Ardından gigafiber projesi başladı kablolar vs döşenmeye başladı fakat 2 yıl oldu verdiğim tahhüt bitmek üzere ama Türknet bir türlü fiber projesini bitiremedi kutu binaya takıldı 1.5 aydır aktivasyon bekliyorum sorduğum zaman net tarih veremiyoruz diyorlar. Forumdaki postlara baktığımda bir çok kişinin projesi 6 ay içinde bitmiş benim gibi bu sorunu yaşayan insanlar var ve hiç bir önceliğimiz yok Türknet fiber getirene kadar TT fiber gelmek üzere bilmeyen insanlar ve bende dahil TT ye geçecek ve yaptıkları yatırım boşuna gidecek. Bu yavaşlıkta fiber döşediğiniz için teşekkürler. @TurkNet Destek
S
2 yıl
ipv6 betadan çıktımı? Halen betada ise nasıl başvurabilirim?
Gigafiber gelmek üzere ve ipv6 helen betada mı yoksa herkese açıldımı? ve ipv6 ya geçersem artısı ne olur gnat haricinde?
S
2 yıl
Mekanik Klavyemin w tuşu kendi kendine etkileşime giriyor.
Klavyem gamakay mk61 optik switch. W tuşu kendini tekrarlıyor. Klavyeyi temizledim ve switchleri çıkardım kabloyu taktığım zaman problem devam ediyor ve ekrana wwwwwwwwww çıkıyor sonusuz. Kafayı yiyeceğim yardım ederseniz sevinirim.
S
2 yıl
2019 Kasımdan beri Türknet Gigafiber bekliyorum benim gibi uzun süreli bekleyen varmı?
2019 kasımından beri yukarıdada yazdığım gibi fiber bekliyorum kablolama işlemleri tamamlandı sadece binalarda kutular eksik fakat bayadır gidip gelen yok.Benim gibi uzun zamandır bekleyen varmı konum istanbul kağıthane
S
2 yıl
Ziraat Banka Hesabımdaki Doları dolar olarak harcama
Banggood dan bir ürün almak istiyorum ürünü aldığım zaman bankanın o anki kurundan çevrilip tl olarak çekilmesi yerine dolar hesabımdan dolar olarak eksilmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim? TL olarak ödersem bankanın kurundan dolayı şuan 2,5 dolar fazla ödemek zorunda kalıyorum bunu nasıl direk dolar olarak harcayabilirim?
S
2 yıl
Steelseries Artic 1 kulaklığım bozuldu garanti ye nasıl veririm?
Kulaklığı bim den aldım sağ tarafından ses gelmiyor despec bilgisayarı aradım dün kimse açmadı garanti süreci hakkında bilgi alamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ? Aldığımız yer vasıtası ile mi gönderiyoruz yoksa biz mi kargoya veiryoruz?
S
2 yıl
Eski bilgisayarın ssd sini yeni bilgisayara nasıl aktarırım?
Yeni bilgisayar aldım şuanki kullandığım pc de 2.5 inç lik ssd var ama yeni gelecekte m2 ssd var.2.5 inç ssd mi m2 ye nasıl taşırım? Yurtta olduğumdan dolayı internet yavaş sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum bir program veya windowsun uygulaması varmı?
S
3 yıl
Photoshop um da üst bar ve sağdaki katmanlar kısmı gözükmüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Durum başlıkta da dediğim gibi gözükmüyor ama sağ çıkma tuşuna bastığım zaman program kapanıyor. Tüm dosyaları her şeyi silip tekrar yükledim ama sorun devam ediyor çözümünü bilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.