Y

Onbaşı
04 Kasım 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
2 yıl
Çizgi Dizi tavsiyesi varmı?
Bir çizgi diziye başlamak istiyorum Family Guy ve rick ve morty fln instagram da çok popüler simpsonlar diye bir çizgi Dizi de buldum sizce en iyisi hangi ve ya başka tavsiye falan?
Y
2 yıl
Doctor who nasıl izlenmeli
Arkadaşlar klasik seri modern seri falan varmış galiba arada özel bölümler oluyormuş onları fln izlemek lazımmış bir de yan diziler varmış hepsini bilen biri tam bir açıklama yapabilirse çok sevinirim?
Y
2 yıl
Kullanıcıya göre İnterneti sınırlandırma
Ben online oyun oynamak istiyorum Ama tek bir internet imiz var ve 2 ev kullanıyoruz birsürü çocuk aynı int ye bağlanıyor ve video izliyor tabi böyle olunca bendede ping oluyor oynayamıyorum internetten engelliyorum ağlıyorlar fln. onlara kullandıkları İnterneti sınırlandırmak gibi bir şey yapabilirmiyim mesela internetin çoğunu benim pc ye versin onların İnterneti kapanmasın ama az olsun bunu ayarlayacak bir ayar vb birşey var mı?
Y
3 yıl
Nerden Küçük oyunlar yapabilirim
Mobil veya pc için 2d veya 3d küçük projeler yapmak istiyorum Sizce hangi dili veya oyun motorunu kullanmalıyım?
Y
3 yıl
Minecraft Speedrun da neler kullanabilirim
Minecraft speedrun yapmak istiyorum ama neleri kullanabileceğimi bilmiyorum mesela optifine yasak diyorlar doğrumu ve biryerde gamma ın 5 olması gerektiğini okudum buna benzer yapmam gereken ayarları ve kullanmam gereken eklentileri söylerseniz sevinirim.
Y
3 yıl
Fps benzeri oyunlar
Arkadaşlar Fps e benzeyen hikayeli oyunlar varmı cod vb ama çok yüksek sistem istemesin i3 9100f gtx 1650 8 GB Ram pc im var bunun kaldıra bileceği oyunlar önerirsiniz sevinirim
Y
3 yıl
Acillll cevappp Rm-K3 Cache Sanal 7.1 Kulaklık aldım 7.1 i Nasıl Açacağım
Arkadaşlar Yukarıda belirttiğim kulaklığı aldım videolara bakıyorum böyle yazılımlarla kulaklığın sesini çalıyorlar mikrofonu ayarlıyorlar 7.1 i açıyorlar o yazılımı nasıl bulurum?
Y
3 yıl
Kulaklık önerisi istiyorum 100-150 tl
Arkadaşlar 100 150 gibi bir bütçem var istediğim şey uzun kullanımda ağrıtmaması ve mikrofonunun pek cızırtı yapmaması baslar tiz ler fln benim için pek önemli değil görünüş fln önemli değil.
Y
3 yıl
Bu DLC dosyalarını silsem birşey olur öı
Ac Origins oyununu korsan olarak indirdim ama çok büyük geldi 50 GB fln olandı alzımdı baktım içinde dlc ler de var bunları silsem birşey olurmu içinde oyunla ilgili birşey varmıdır
Y
3 yıl
Yeni çıkan oyunlar
Bu yil yada geçen yıl çıkan Valhalla Cyberpunk 2077 The last of us part 2 gibi oyunları yazarmısınız bunu kesin biliyordun ztn. demeyin yazın lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.