V

Çavuş
02 Kasım 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
3 yıl
Forumun aktif olmayışı
8 Ay sonra Donanımhaber'e tekrar girdim ancak donanım -haberin sessizliği ve üyelerinin aktif olmayışı beni üzüyor yeni bir konu açılsada çoğu zaman cevap gelmiyor bazı konu türleri unutulmuş yazan yok.
forum hiç aktif değil eskiden böyle değildi bu forum TÜRKİYENİN İLK TEKNOLOJİ FORUMU ancak şuanki hali maalesef iler acısı.
V
4 yıl
GRAND THEFT AUTO 4 ARAÇ YAMASI KURMA
ilk önce open4 adlı programı şurdan indirin=https://openiv.com/ ve kurun zaten ilk açınca nererye kurulacağı belirli continue diyip devam eden 19mb indirme yapıyor sonra açın programı gta4 ün kurulu olduğu yeri seçin sonra pc sonra models sonra vehicles.img ye çift tıklayın bi araç yükleyin wtf li wtd li dosyalarımız olacaktır aracın ismini arama yerine yazın dosyalar wtf li wtd li dosya gelecektir önümüze edit mode ye basıp o dosyaları silin yüklediğimiz araç modu dosyasının içindeki wtf li wtd li dosyayı atın bitti bu kadar iyi eğlenceler sorunuz olursa yazın
V
4 yıl
MTA MOUSE SORUNU
beyler bende mta 1.5.8 de herhangi bi serwerde onarken belli bi süre sonra fare donuyor ve ekranı hiçbiryere döndüremiyorum ve bunun .asi dosyaları ile alakası varmı ve çözüm ne?
V
4 yıl
GTA SAN ÇÖKME SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ
GTA SA ÇÖKÜYORSA YAZIN BEYLER
V
4 yıl
GTA SAN ANDREAS ARAÇ YAMASI KURMA
ilk olarak ggmm nasıl kullanılır bunu söyleleyim şurdan indirin=https://www.gtainside.com/sanandreas/tools/14089-ggmm-gta-garage-mod-manager/ bunu gta sanın içine atın ve gta sanın içindeki ggmmyi açın ve en güvenilir site olan gta inside den indire bilirsiniz mesela benim kullanıp ve memnun olduğum araç yaması=GTA San Andreas 2008 Mitsubishi Lancer Evolution X Mod - GTAinside.com bunu açın içinde klasör varsa onuda açın içindeki dosyada aracın ism yazacaktır onu ggmm deki arama yerine yazın ve aracın üstüne sağtıklayın manuel mod instailer e basıyoruz txt textures yazan yere txtli dosyayı atıyoruz dff model yazan yere dffli dosyayı atın install a basın Done! yazınca exit diyip çıkıyoruz bu kadar sorunuz olursa yazın elimden gelsiğince cevaplarım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.