L

Er
31 Ekim 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
TYT Matematik ve Türkçe
Arkadaşlar merhaba dil öğrencisiyim yks için hazırlanıyorum. Dilim oldukça iyi Türkçem de öyledir. Tek ve büyük eksiğim matematik diyebiliriz onun için de şu anda problemler çözüyorum ilk konulara birkaç ay önce göz gezdirmiştim ama problemler bittikten sonra da 345 yayınlarından çözeceğim tabii ki. İşlem yeteneğim başlangıca kıyasla biraz daha iyi artık mantık yürütüp soruları çözebiliyorum kısmen sadece yeni soru tiplerinde ne yapacağıma dair fikrim olmuyor ve çözümünü izledikten sonra aklımda yer ediyor.

Biyoloji ve kimya bitmek üzere her ikisinden de notlar çıkartıyorum gündelik olarak çalışıyorum ama matematik ağırlıklı problemler kitabım da muhtemelen 1-1.5 aya bitmiş olur. Sizler ne önerirsiniz? Matematik problemlerde genelde zorlanıp soru çözümü izliyorum sizce gelişme böyle olur mu? Matematik temelim var, sadece soru kalıpları çok değişik ve zorlu geliyor. Mat net hedefim 22 civarı bir şey. Matematik ilk 12 konu ve problemler bakmayı düşünüyorum. Geometride de çokgen ve üçgen bakarım herhalde önerisi olan var mı?
L
4 yıl
Adsense vergi
Arkadaşlar selam Adsense'den aylık olarak yaklaşık 1.3k - 1.4k arası gelir elde ediyorum. Artık vergi verme zamanı geldi gibi geliyor çünkü uygulanan cezai işlemleri gördüm ve işittim. Şimdi birkaç sorum var; Vergi dairesine gidip olayı izah etmek yeterli olur mu? Ve önceki 3 aylık gelirimin vergisinden muaf tutulacak mıyım?

Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok iyi olur
L
4 yıl
Arkadaş veya flört edinmek?
Selam, 17 yaşında lise son öğrencisiyim ders çalışıyorum ve internet üzerinde bir siteden gelir elde ediyorum. Sırtımı yasladığım, güvendiğim sevgilim benden sıkılmış ve ayrılma kararı aldı bütün dünyam üstüme çöktü resmen ve bundan ders aldım... Ona çok iyi davranmıştım zaten ama neyse benim arkadaşım yok yani okulda var birkaç tane ama sadece takılmalık şöyle dostum diyebileceğim birisi yok. Kız zaten ayrıldıktan hemen sonra full wp'de takılmaya başladı gözüm ona kayıyor sinir oluyorum kafamı dağıtmak istiyorum. Neden arkadaşın yok diyecek olursanız çevremdeki insanların kültürsüz ve serseriden oluşmasından kaynaklı. Subay çocuğu birkaç arkadaşım vardı fakat hepsi tayin olup gitti ve haliyle ben de bu küçücük yerde yapayalnız kaldım (çok küçük bir yerde yaşıyorum). Ailem sürekli sorunun bende olduğunu söylese de ben sigara içmeyen, orada burada şuna sataşmayan, sürekli sınıfta bağırıp millete küfür etmeyen biri olmadığım için yalnız kaldığımı onlara anlatamıyorum. Belki bunu yaşayanlar anlamıştır? Her neyse, bu yaşadığım yerde hiç kimse yok hep aynı insanlar ben de üniversite sınavını kazanıp siktir olup gitmeyi planlıyorum... Peki ya arkadaş veya flört edinebileceğim bildiğiniz bir uygulama var mıdır? Tinder falan öyle saçma şeyler değil açıkçası instagram sayfası da olur şu bu gerçekten vakit geçirmek istiyorum dersler de baydı beni zaten...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.