A

Teğmen
03 Ekim 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Hani ÖTV indirimi gelecekti
Daha da yükselmeye devam ediyor.
A
3 yıl
Piyasa canlanıyormu
Aracımı Aralık ayında ilana koydum neredeyse 1 ay boyunca arayan soran olmadı.Sadece birkaç tane saçma sapan takas teklifi geldi.Geçtiğimiz hafta 3 kişi aradı fiyat yokladı çok ciddi değillerdi.Pazartesi gününden bu yana günde 4-5 kişi arıyor ve fiyat da teklif ediyorlar.Önümüzdeki günlerde biraz daha hareketlenecek heralde
A
3 yıl
Fiyatlar daha da düşermi?
Mart Nisan Mayıs aylarını hatırlayın,benzer dönemi yaşıyoruz.O günlerde yaprak kımıldamıyordu,kimsenin aklında bile değildi arabalar.Tedbirler kaldırıldı hazirandan itibaren uçuşa geçti piyasa.Çünkü araba ihtiyaç mecbur alıyoruz almaya devam edeceğiz.şuanda geçici bir durgunluk var.1-2 ay sonra tedbirler kaldırılmaya başlayınca tekrar hareketlenir diye düşünüyorum.
A
3 yıl
1.2 TSİ kronik sorun
Varmıdır?Neden tutulmuyor bu motor?üretimide çok kısa sürdü
A
3 yıl
Hani ÖTV indirimi geliyordu!
Söz verene ÖTV indirimi,5 yıl satmayana %70,3 yıl satmayana bilmem kaç yıl.İkinci el araç ithal edilecekti birde.Hepsi yalan dolan.Uyanık 1-2 gazeteci masabaşında haber yapıyor iyide Reyting yapıyorlar,insanların hayalleri ile oynuyorlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.