M

Yüzbaşı
22 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
14 yıl
F-Secure IS nasıldır?
Makinem çok donanımlı değil. Ama F-Secure IS kurdum deneme amaçlı. Güzel gibi.. Ücretli olarak 1 yıllık paket almayı düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Kaspersky düşünmüştüm ama makinem kaldırmaz.

O nedenle soruyorum F-Secure IS nasıldır?

Not: Ücretsiz ve ilaçlı çözümlere güvenmiyorum.
M
14 yıl
Fuji s8100fd\u0027ye hafıza kartı lazım?
arkadaşlar Fujifilm Finepix s8100fd'ye hafıza kartı alacağım. ama en fazla kaç gb lik kart takabilirim. Bir de hafıza kartı önerilerinizi istiyorum. Bu yeni SDHC kartlar nasıldır acaba?
M
14 yıl
Anti-Virüs programı satın almayı tavsiye eder misiniz?
arkadaşlar anti virüs programı satın almak mantıklı mı? yoksa free olan versiyonlar yeterli mi? bilgisayarımda avast home var. ama nedense son güncellemeleri yapsam da, flash bellek virüslerini bulamıyor? diğer programları da denedim ama sürekli deneme kodu girmek de sıkıntılı. acaba 1 yıllık program satın almalı mıyım? siz neler dersiniz? bilmiyorum ama şöyle bir düşüncem var. free ya da deneme versiyonlarına şirketler tam destek vermiyor gibime geliyor. free ya da trial olan bir sürüm. 10 virüs buluyorsa satın alınan sürüm 40-50 bulur diye düşünüyorum, varsa tabi.

ne dersiniz.
M
14 yıl
com.tr uzantılı alan adresini .net uzantılı adrese yönlendirme?
arkadaşlar com.tr uzantılı adres aldım nic.tr den. ancak bunu yine kullandığım .net alan adına ya da kullanmış olduğum blog adresine nasıl yönlendireceğim? yardımlarınız için teşekkürler.
M
15 yıl
Outlook 2007 ve Outlook Connector Hatası (Çözüldü)
Arkadaşlar msn deki mail adresimi kullanmak için Outlook Connector kurdum. Ancak programı kurduktan sonra outlok her açılışta kendisini tekrar kapatıyor. ekrana hata oluştu, rapor gönder/gönderme diye hata çıkıyor. ancak outlook connector u kaldırırsam diğer mail adresime bağlanmada hiç bir sorun yok. Ama arkadaşlarımın kullandığı gibi bir türlü msn adresimi outlook connector ile outlook 2007 de kullanamıyorum. adresim @windowslive.com lu. Arkadaşların da aynı.
M
15 yıl
isim@domain.net msn adresindeki kişi listesini ve buna bağlı güncellemeleri outlooka nasıl alırım?
Arkadaşlar msn adresim kendi siteme ait. ve mail adresim de var. bende bu mail adresine bağlı olarak 2 yıldır isim@domainim.net msn adresini kullanıyorum.

arkadaşım msn ve mail adresi olarak windowslive kullanıyor. ve msn de kişi bilgileri her outlook açtığında otomatik olarak birbirlerini güncelliyorlar. tabi bunun için o "outlook connector" kullanıyor.

ben outlook ta kendi mailimi kullanıyorum. ama msn kişi listemi alamıyorum. aynı program ile denedim ama kişi listesini alamadı. windows ve hotmail tabanlı mail kullanmadığım için kişilerimi alamıyorum.

her daim, güncel bir şekilde, nasıl alabilirim.

mesela şimdi msn deki listeden birinin telefon numarasını değiştirdiğim de outlook u açtığımda oradaki listeden de numarasının güncellenmesi lazım.
Çözümü var mı dır? yoksa 2 yıldır kullandığım msn ve maili komple windowslive geçirmek tek çözüm mü?
M
16 yıl
sony dsc h10 nasıldır?
kullanan ve bilen arkadaşlar nasıldır bu makine? almayı düşünüyorum da.
M
16 yıl
mazot deposunun altından gelen ses? admire 1.5 crdi?
arkadaşlar mazot deposunun altından bir ses gelmeye başladı. böyle düdük sesi gibi, arada bir cızırtıda karışıyor. arabanın çekişinde bir problem yok. basınca hopluyor zaten. ama ne olduğunu bilemedim. gösterge tablosunda bir uyarı ışığıda yanmıyor. burada yıkamacıda altına girip baktım ama egsozda bir delik göremedim. ne ki bu acaba bilgisi olan var mı?
M
17 yıl
forum için ne kadar alan almak lazım?
arkadaşlar bir forum kurmak için gerekli olan alan kaç mb dir en az?
ben yaklaşık olarak maksimum 5000 üyeli, ama konu ve kategorisi çok olan, belirli bir kesime hitap edecek olan bir forum kurmak istiyorum. bunun için ne kadar alana ihtiyacım var?

bir de merak ettim. donanimhaber forumu ne kadar alana kurulu?
M
17 yıl
Access Point İle Kablosuz Router\u0027in Farkı Nedir?
Arkadaşlar bunların birbirinden farkı ne? tam anlayamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.