M

Çavuş
21 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
zenfone 2 laser 5.5\" sistem arayüzü durdu hatası
arkadaşlar merhaba. 5.5 inch olan laser 2 den eşime aldık. asusun sayfasında bu model için son verilen güncelleme olan v1.13.40.496 sürümü yüklü. Ancak pil seviyesi %15 altına indiği anda "sistem arayüzü durduruldu" diyor. araştırıyorum sabahtan beri, ze551 yani 4 gb ramli laser olmayan cihaz için bu sorun güncellemeyle çözülmüş. forumlardan falan anladığım kadarıyla 5 inch te (ze500kl) böyle bir sorun yok.

arkadaş kimse ze550kl yani asustaki adıyla ASUS Z00LD , bilinen adıyla ASUS ZENFONE 2 LASER 5.5" kullanmıyor mu? kullanan varsa bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum?
M
10 yıl
Beko bk20 hpt ile general 250set montaj etmek
önce olayı anlatayım , kardeşim yeni sıfır ev aldı evlerinde takılı GENERAL HT 250 SET kablosuz termostat vardı , gitti haftalık program yapabilen bir üst modelini 300 dü sanırım aldı.. bunu da ben ondan aldım..

beko servisini aradım , KESİNLİKLE TAKAMAYIZ cevabını aldım... para teklif ettim OLMAZ MÜMKÜN DEĞİL dedi servis elemanları... Elektirikçilere sordum takmazık dediler , iş başa düştü...

3 gündür araştırıyorum tabi birşey bulamadım ama anladığım 2 şey var

1. si elektrik alacağız kombiden o kolay
2. si ise sanırım kombi içerisinde KÖPRÜLÜ bir KLEMENS var termostat bağlantısı için...

anlayacağınız işin içerisinden çıkamadım , kombi fotoğraflarını paylaşıyorum yardımcı olabilecek varsa ömrüm boyunca DUACISI olurum...



sanırım buradan elektirik alacağız
< Resime gitmek için tıklayın >

sanırım bahsedilen KÖPRÜLÜ TERMOSTAT KLEMENSİ de bu oluyor yoksa yanlış mıyım?

< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Araba Navigasyonu Denizde Kullanılır mı?
arkadaşlar aracıma piranha ya da navitech marka navigasyon alacağım .. ayrıca bir de teknem var.. acaba farklı bir sd karta deniz haritaları vs yüklesek ve yazılım yüklesek yer mi? ya da denizde nasıl kullanılır bilgisi olan arkadaş var mı?
M
13 yıl
Nokia 2330 Classıc - Samsung C3053S Bliss S (ŞARJ süresi)
evet arkadaşlar :) herkes android arar 5800 mı bilmemnemi diye sorar ben de işim için şarjı baya uzuuun giden hiç bir özelliği olmayan bir telefon ararken 1 haftadır bu iki model arasında kaldım.

1:http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-c3010-bliss-b-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamc3010&categoryId=16001

2:http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-2330-classic/ProductDetails.aspx?productId=telcepnok2330c&categoryId=16001

sadece 150 TL paranız olsa ve ilk kez telefon alıyor olsanız hangisini alırdınız? cevaplarınızı bekliyorum pazartesi alınacaktır seçilen:)
M
13 yıl
Ford focus 2009 ses sistemi - evo??
arkadaşlar bir sorum olacak babamın kullanmakta olduğu 2009 model ford focus titanyum aracında orjinalden gelen teyp ve hoparlörlerle müthiş bir ses yankı hatta tını oluşuyor. ve bildiğim kadarıyla amfi woofer vs yok..

sorum ise 0 aldığım punto evo da ne yapabilirm de aynı tınıyı yakalarım? tavsiyelerinizi bekliyorum. AMFİSİZ WOOFERSİZ OLMAZ AĞA yazan olmazsa sevinirim. (amacım arka camı yada dikiz aynasını titretmek değil ADAM gibi müzik dinlemek)

edit: düşündüğüm önlere jbl komponenet arkalara ise sony 13 cm hoparlör (AMFİ OLMAYACAK)
M
13 yıl
2 farklı tavsiye sorusu :)
206 plus dizel mi / dacia sandero blackline mı?

yoksa (YENİ KONU AÇMAYAYIM) biraz kredi alıp

peugeot 207 mi / grande punto evo mu? (dizel 0 )
M
14 yıl
compeq slim alınır mı?
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırmama rağmen pek bir bilgi bulamadım COMPEQ SLİM hakkında kullanan varsa ve yardımcı olursa sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.