F

Çavuş
19 Eylül 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
12 ay
CEPTETEB Çöküşü
Birçok kullanıcıda yaklaşık saat 22.30 itibarıyla hata vermekte. ATM, internet bankacılığı, mobil bankacılık gibi işlemler hata verdiği görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



Edit: Twitterdan söylenenlere göre 23.30 civarında sorun çözülmüş.
F
geçen yıl
iPhone 14 Pro / Pro Max Düşük Işıkta Kamera Efekti
Merhabalar,
14 Pro telefonum var ve konu başlığında bahsettiğim gibi bir probleme sahibim. Düşük ışıkta ön ve arka kamera efekt atıyor, pürüzsüzleştirme yapıyor. Tabiri caizse Seda Sayan'a dönüşüyorum. Kamera açıkken bir problem yok fakat fotoğrafı çektikten sonra çok kötü oluyor. Bunu kapatmak için ne yapabilirim? Ayarlara baktım fakat hiçbir şey bulamadım. Bu efekt yüzünden çektiğim fotoğraflar çok kötü oluyor. 14 pro ve pro max'e sahip olan diğer kişilerde de bu problem var mı?

İyi forumlar.
F
2 yıl
Millenicom 10 mbps farkı?
Merhaba arkadaşlar,

Millenicom'a geçtikten sonra aklıma takılan bir durum söz konusu. Modemime ulaşabilen hız 83 mbps iken tanımlı hız 72 mbps. Aradaki 10 mbps fark neye göre veriliyor. Arasam da düzelteceklerini sanmıyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
F
3 yıl
Olan İnternetimi Kestiler
Merhaba, aktif Turknet abonesiyken aktif şekilde internet kullanırken birdenbire internetim kesildi ve destek talebi açtım. 10 gün sonra bana gelen geri dönüşte altyapıda fiberleştirme yapıldı iptal edip tekrar başvuru yapın. Bunu görünce işkillendim çünkü bir çalışma yapılmadı ve yapılan çalışma 5-6 ay önce olmuştu. Direkt altyapı sorguladım ve şok oldum port dolu yazıyordu. Olan internetim kesilmiş ve portu başkasına tahsis etmişsiniz. Herhangi bir talebim ve herhangi bir rızam olmadan. Destek kaydına altyapı olduğunu böyle işlem yapılmadığını söylesem de dinlemediler okumadılar tek dedikleri iptal edin iptal edin iptal edin tekrar başvurun (bence robot olabilirler). Türk Telekoma gidip soruşturdum nasıl altyapı olmaz diye baktılar ve port dolu dediler ve size ait olan portu alamazlar. Ben de iptal edip tekrar başvuru yapmaya çalıştım ama denilen şu bu sefer altyapı yok başvurunuzu alamıyoruz belli ki internetimi başkasına vermişsiniz herkes kullanıyorken benim mi altyapım yok? Artık naptınız kime verdiniz portu bilmiyorum cimer gibi ilgili mecralara şikayetimi oluşturdum. Beni mağdur ettiniz 1 aydır evde internetim yok. Portumu bana tahsis edilmiş olan interneti rızam olmadan kestiniz o portu tekrar istiyorum kime verilmiş bulup iptal edip tekrar bana verirsiniz artık.

Edit: Destek kayında gerçekleşenleri paylaşacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sorun 20.10.2020 tarihinde başladı basit bir sorun sanmıştım.


< Resime gitmek için tıklayın >
4 gün sonra bana söylenen hattımı iptal ettikleri

aradan yaklaşık 7-9 gün sonra sadece söyledikleri şey şu şekilde oldu
< Resime gitmek için tıklayın >
Akabinde ne yazarsam yazayım ne desem de hiçbir yanıt vermediler farklı destek kayıtları açsam da bu başta açılan destek kaydından devam edildiği söyleniyordu. Ne yaptıkları da belli değil.


< Resime gitmek için tıklayın >

Bana yaptırılan şey iptal ettirmek daha sonrasında yeniden başvuru yapmak iptal ettirdim ama başvurumu almadılar. Hat devri yapmaya çalıştım devre numarası görünmediği farklı iss ler tarafından söylendi. Yeni hat talebi bulununca evde internet var iptal ettirmeniz lazım denildi. Benim sorunumu TurkNet yarattı dedikleri gibi iptal ettirdim başvuru yapmaya çalışınca da başvurumu almadılar. Sevgili @TurkNetDestek nasıl bir çözüm bulacaksınız mağduriyetime?


müşteri numaram: 1527785
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.