P

Teğmen
03 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
10 yıl
Latitude Konfor arayanlar
P
11 yıl
Fotoğraf
Arkadaşlar bu işlerden pek anlamam birisi yapmış çok hoşuma gitti bi odada birden çok fotoğraf çektirmiş farklı işler yaparken ve bunu tek kareye almış bunu nasıl yapabilirim yardımcı olacak var mı ?
P
11 yıl
HESAP MAKİNESİ YARDIM
ARKADAŞLAR CASİO fx-82ES PLUS MAKİNAM VAR ENTERPOLASYON ALMAYI BİLEN VARMI SINAVA GİRECEĞİM YARDIMM
P
11 yıl
YARDIMMMMM
ARKADAŞLAR CASİO fx-82ES PLUS MAKİNAM VAR ENTERPOLASYON ALMAYI BİLEN VARMI SINAVA GİRECEĞİM ÇOK LAZIM *
P
11 yıl
İKTİSAT SORULARI ACİLL YARDIM KALACAĞIM YOKSA YAPANLARA ÇOK DUA EDERİM ..
ARKADAŞLAR İKTİSAT SINAVIM ÇOK DÜŞÜK BU SORULARI YAPARSAM HOCA BIRAKMAYACAK YAPABİLENLER OLURSA LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN GEÇEYİM..

1-Tüketicinin fayda fonksiyonu : U=A^1/2.B^1/2 iken Hicksgil Teoremine göre A ve B malı için optimal miktarı belirleyen fonksiyonları gösteriniz

2-Tüketicinin fayda fonksiyonu : U=X^0,5.Y^0,5 iken Marshallcı Talep Fonksiyonuna göre X ve Y malı miktarını gösteren talep fonksiyonu ve fayda düzeyi ne olmalıdır?

3-Bütçe doğrusunun denklemi Y=80-Bx olan bir tüketici 400 TL harcamaktadır. Px=10TL olduğuna göre bütçe doğrusunda yer alan B parametresinin değeri nedir ?

4-Rasyonel davranan bir tüketicinin harcaması m=3000 iken optimum tüketim bileşimi Y=100X^-0,5 biçiminde olan farksızlık eğrisi üzerindedir.X malından 25 birim satın alan bu tüketicinin tüm parasını harcama koşuluyla Y malı için yaptığı harcama kaçtır?

5-Üretim faktörlerinin sırasıyla Pk=5TL PL=10TL fiyattan satın alan bir firmanın üretim fonksiyonu Q=20k^2.L biçimindedir.1280 birim malı minimum maliyette üretebilmek için ne kadar L kullanılmalıdır ?
P
12 yıl
ALINIK 1O.OOO CİVARI ARAÇ ARıyorum .
Mesajlarınızı bekliyorum.Arkadaşlar acil sıkışan foruma satmak ısteyende yazabılır fıyatı uygun olmak kaydı ıle ılla 10 bın olacak degıl
P
12 yıl
ALINIK 1O.OOO TL\u0027YE KADAR ARAÇ ARANIYOR .
Lütfen araç sahipleri yazarsa sevinirim bende çok buluyorum sitelerden ama kendı aracını sacmak ısteyen olursa
P
12 yıl
Satılık Kuş Serisi Fiyatına Rover 200 Bu Fırsatı Kaçırmayın..
Arkadaşlar aracı satmak durumunda kaldık 200 Rover 1.4 Motor 111 Bg Gri renkte Coupe araç takasta düşünülür. 06 plakadır Araç Boludadır Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur. Kazası yoktur. Lastikleri %100 yeni takıldı petlas . Yedek parça sıkıntısı yoktur . Ayarlanması gereken bi kac yeri dıısında koy benzini türkiyeyi gez dolas korkmadan. Düşünenlerin dikkatine bu fırsat kaçmaz . Fiyatı : 8.500 TL
P
12 yıl
Satılık Kuş Serisi Fiyatına İngiliz Beygiri Rover 200
Arkadaşlar aracı satmak durumunda kaldık 200 Rover 1.4 Motor 111 Bg Gri renkte Coupe araç takasta düşünülür. 06 plakadır Araç Boludadır Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur.04.2013e kadar muayenesi vardır .Sorunsuz geçmiştir muayeneden. Kazası yoktur. Lastikleri %100 yeni takıldı petlas .Tüm filtreler balatalar yeni değişti. Yedek parça sıkıntısı yoktur . Ayarlanması gereken bi kac yeri dıısında koy benzini türkiyeyi gez dolas korkmadan. Düşünenlerin dikkatine kacırmayın bu fırsatı.Fiyat : 8.500 TL
P
12 yıl
Clio Symbol Yorumlaaar ..
Arkadaşlar aracı kafama göre yay falan taktım sizce nasıl olmus yorumlarınız nedir ?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.