T

Er
04 Eylül 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Öğrenci için en ideal ve kampanyası bol olan banka yada kredi kartı ?
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi öğrenciyim ve e ticaret (trendyol,hepsiburada), netflix spotify blutv gibi yerlerde indirim vs sonrasında kafelerde starbucks gibi yerlerde avantajlı yada hediye kahveleri olan bir kart, banka arıyorum tavsiyeniz nedir ?
T
3 yıl
Üniversiteden yeni üniversite için ne zaman kayıt sildirmeliyim ?
Arkadaşlar tercihlerimi yaptım ve çok büyük ihtimal istediğim yer gelicek hayırlısıyla .

Şu anda örgün bir lisans programına kayıtlıyım yeni kazanmış olduğum üniversiteye kayıt yaptırmak için eskisinden kayıt sildirmem gerek , ne zaman sildirmeliyim sizce yerleştirme sonuçlarını belemeli miyim ?
T
3 yıl
İkinci üniversite kapsamında kayıt sildirmek ve yeniden kayıt
Merhaba

Şu anda örgün lisans öğrencisiyim geçmiş eylül ayında sınavsız ikinci üniversite kapsamında muhasebe ve vergi uygulamaları ön lisans bölümüne kayıt olmuştum ancak bölümün bana uygun olmadığımı fark ettim ve başka bir bölüm okumak istediğime karar verdim.

Bu yüzden gelecek eylül ayında kayıt yenileme tarihinde bende yeniden sınavsız ikinci üniversite kapsamında AÖF bir lisans bölümüne kayıt olabilir miyim , eskiden bu hakkımı kulanmış olduğum için yeni bir bölüme kayıt yaptıramama gibi durum olur mu ? Ayrıca eski bölümden de kaydımı sildirmem gereklidir değil mi ?  Aydınlatabilirseniz çok sevinirim .
T
4 yıl
Yatay geçiş yapmasında herhangi bir engel yoktur belgesi
Arkadaşlar Ege üniversitesine merkezi yatay geçiş yaptım ancak kayıtlar elektronik olucakmış ve istenilen belgeler arasında “yatay geçiş yapmasında herhangi bir engel yoktur” belgesi isteniyor bunu ben nereden temin edebilirim elektronik sisteme yükleyeceğim için PDF şeklinde olması gerekiyor bu belge olmadan da kayıt yaptırabiliyormuşuz ama şartlı kayıt oluyormuş ve 2 ekime kadar üniversite yine benden bu belgeyi istiyor .

Bu belgeyi nasıl temin edicez bilen var mı aydınlatıcak ? Veya bu belgeye 3 gün içerisinde ulaşamazsam mecbur şartlı kayıt yaptıracam daha önce bunu yapan var mı ? Bu belgeyi mail ile yollayabilirler mi yoksa benim mi gidip almam gerek ?

(Ege Üniversitesinden yine Ege üniversitesine geçiş için başvuru yapıp kabul edildim ,merkezi yerleştirme puanıyla geçiş yaparak)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.