K

Er
28 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Giphy Gif Sorunu
< Resime gitmek için tıklayın >
Gördüğünüz gibi yazıyı ayarlayamıyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
K
4 yıl
Corsair Katar Pro
Merhabalar. Corsair Katar Pro gördüm. Fiyatı makuldü. Aradığım özellik olarak kullanan varsa cevaplayabilir mi? Farenin ekstra tuşlarından birini klavyemdeki bir tuş olarak eklemek istiyorum. Yapabiliyor muyum? Örneğin Gamepower Bane kullananlar bilir ki bende şuan onu kullanıyorum. Yazılımda keyboard diye bir seçenek var. Klavyedeki tuşları fareye entegre edebiliyorum. Bu farede o özellik var mı?
K
4 yıl
GTA IV Social Club Failed Initialize Error Code:4
Merhabalar. İndirimden GTA IV aldım. Oyunu kurdum ve "Social Club Failed Initialize Error Code:4" hatası alıyorum. İroni olan şu; GTA V sorunsuz çalışıyor. Hatayı aşağıda verdim. Rockstar ile ise yaklaşık 2 aydır falan mesajlaşıyorum adamlarda bilmiyor nasıl yapacağımı. Her adımda farklı işe yaramaz şeyleri söylediler. Lütfen yardım edin. Hikaye modunu oynicam zaten ya. Online var mı bilmiyorum bile ama daha önceden korsan olarak 10-15 kez bitirdim. Korsanların sorunsuz olarak oynattığı bu oyunu kendi firması oynatamıyor.



< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
RDR2 ayarlarım kaydedilmiyor.
Öncelikle hepinize hayırlı yıllar! RDR2 yükledim ama ayarları değiştiremiyorum. Değiştiremediğimden kastığım oyun içinde değiştirip oynayabiliyorum ama çıkıp girdiğimde yeniden ayar yapmak zorunda kalıyorum, ayarlarım sıfırlanıyor. Çözümü bilen varsa yardım lütfen. Ayrıca savede alamıyorum. Şimdiden teşekkürler. (Oyun crack bu arada)
K
4 yıl
GTA 4
Merhabalar. Bugün GTA 4'ü %100 olarak bitirmeye karar verdim. Ama bilardo oynamaya gidince "E" tuşu bozuldu. ATM'nin, Minigamelerin vs. hiç yanında çıkmıyor çözümünü bilen var mı?
K
4 yıl
Witcher 3
Merhabalar. Oyunu almadan önce test etmek için torrent witcher 3 indirdim ve baya sardı ilerledim. Ama oynanış videosunu izleyince geraltın saçının farklı olduğunu gördüm. Normalde olması gereken 2.resimdeki bendeki ise 1. yardım edebilecek var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.