M

Er
10 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Airdots Bağlantı Problemi
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım kulaklıkta birkaç aydır bağlantı sorunu var. Normalde sağ kulaklığı telefona bağlayıp solu da sağa bağlıyordum. Artık sağı telefona bağlayınca sol sağa bağlanmıyor. Ama tam tersini yapabiliyorum önce solu telefona bağlayınca eşleşme sorunsuz oluyor. Böyle yapınca da sesde kesilme oluyor sürekli. Sıfırlamayı denedim başka bir çözümü var mı ?
M
4 yıl
13K Mezun Ek Tercih
Son birkaç gündür fazla konu açtım bunun hakkında ama son bir konu daha açıp bitiriyorum.

13k sayısaldan mezuna kalmıştım. Şuan bi pişmanlık oldu riske girmek istemedim tekrardan. Ek tercihlerde bi yere gitmek istiyorum. Önümde iki seçenek hangisi daha mantıklı daha olası bunu sormak istedim.

1- İYTE Ceng'in 1 kontenjanı var. Oraya gitmek mi ?

2-Aslında istediğim yer olan Marmara Ceng'de kontenjan olmadığı için Boğaziçi Moleküler Biyoloji yazıp hazırlık eğitimini boğaziçinde aldıktan sonra merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaparak Marmara'ya(Oraya giremezsem İYTE/GTÜ) gitmek mi ?
M
4 yıl
Ek Tercih Boğaziçi
Merhabalar 13k dan mezuna bırakmıştım ama şuan ek tercih düşünüyorum. Birkaç gün önce iyte ceng için konu açmıştım fakat şuan boğaziçi moleküler biyoloji genetikte de boş yer olduğunu gördüm. Aslında ceng istiyorum başından beri ama boğaziçini görünce aklıma şu geldi. Boğaziçi moleküler biyoloji yazıp hazırlık eğitimini Boğaziçi'nde aldıktan sonra Marmara cenge yatay geçiş yapabilir miyim ? Yerleştirme puanı ile

Puanım 504 Marmara ceng 499
M
4 yıl
Ek Tercih İyte Ceng
Var mı burayı yazacak ? Yazacaksa hangi sıralamadan ? Önümde olan biri varsa araştırmakla falan uğraşmayayım boşuna
M
4 yıl
Ek Tercihlerde Taban Puan
Ek tercihlerde taban puanın altındaysak tercih yapabiliyor muyuz ? Boş kontenjan var
M
4 yıl
YTÜ CENG SIRALAMA TAHMİN
Kaçla kapatır ?
M
4 yıl
Türk-Alman Ceng vs Marmara Ceng
13k sıralamam var sizce hanggisi ?
M
4 yıl
13K MEZUN MU YOKSA
13k sıralama yaptım. İstediğim yerlerin çok çok gerisinde kaldım. Ceng okumak istiyorum ama okul konusunda kararsızım. Yıldız geçen sene 13600 le kapatmış. Aşağı yukarı tutuyor gibi kağıt üstünde ama ceng popülerliğinden dolayı büyük ihtimalle gelmeyecek. Ondan sonraki okullar da pek tatmin etmedi marmara ve bilgi falan. Sınavdan çıktığım andan beri mezuna kalmayı düşünüyorum ama bakanın son açıklamaları falan kafa karıştırdı biraz. Mezuna kalmada herhangi bir sıkıntım yok aslında psikoloji ve çalışma isteği açısından idare edebileceğimi düşünüyorum 1 seneyi ama konuların yine eksik olma ihtimali ürkütüyor açıkçası.

Sonuç olarak sizce 13k dan mezuna bırakıp iyi seviyedeki 6-7 okulda ceng zorlamak mı ? Yoksa düşük ihtimalle yıldız, yüksek ihtimalle marmara cenge gitmek mi, ne dersiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.